Search

Στην SL2 Πανιώνιος και Ζάκυνθος, εκπρόθεσμη η Μηχανιώνα – Μένει στην Γ’ το Καναλάκι!

Οι Πανιώνιος, Ζάκυνθος απάντησαν θετικά στην πρόσκληση συμμετοχής στη Super League 2 και πλήρωσαν το παράβολο συμμετοχής στη Super League 2.

Αντίθετα εκπρόθεσμη κρίθηκε η δήλωση συμμετοχής του Ποσειδώνα, μολονότι διέρρευσε ότι δηλώθηκε κανονικά η συμμετοχή και κατατέθηκε το παράβολο (7.500 ευρώ), η κίνηση αυτή έγινε εκπρόθεσμα και αρκετές ώρες μετά τη λήξη του deadline της ΕΠΟ. Από την Ομοσπονδία άλλωστε είχαν δώσει συγκεκριμένη διορία στις ομάδες που απέστειλαν την πρόσκληση και εντός χρόνου ανταποκρίθηκαν Πανιώνιος και Ζάκυνθος.

Γι’ αυτό και άμεσα στάλθηκε νέα πρόσκληση σε Αστέρα Βλαχιώτη, Απόλλων Πόντου που έχουν περιθώριο έως τη Δευτέρα (23/8), όπως αποδεικνύεται απο το έγγραφο που κοινοποίησε το pamebala.gr. Θυμίζουμε πως αν δεν αναπληρωθούν τα κενά ούτε απο αυτές τις δύο ομάδες σειρά θα πάρουν οι Κοζάνη και Ασπρόπυργος

Σε αντίθεση με την Μηχανιώνα η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου ξεκαθάρισε με ανακοίνωση της τους λόγους που αποφάσισε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική

“« Ο κύβος ερρίφθη »
Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων αποφάσισε, η ομάδα να συνεχίσει με τους στόχους και την φιλοσοφία που έχει βάλει από τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε.
Παρόλο το ενδιαφέρον του φιλάθλου κόσμου του συλλόγου μας και του απλού κόσμου της ευρύτερης περιοχή μας, για την συμμετοχή της ομάδος μας στην Superleague 2, αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να κάνει πρωταθλητισμό με σκοπό την άνοδο μέσα στις τέσσερις γραμμές, με σωστή οργάνωση και χωρίς βιαστικές κινήσεις, οπως αυτό θα γινόταν εάν δηλώναμε συμμετοχή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.”

Share it