Search

Αποχαιρέτησε την Δράμα μετά απο μια τριετία ο Νίκος Σαμπανίδης που ετοιμάζεται για το νέο σταθμό του!(+video)

Αποχαιρέτησε μετά απο 3 χρόνια παρουσίας εκεί, την Δόξα Δράμας ο Νίκος Σαμπανίδης με τον ξανθιώτη φορ να ετοιμάζεται για αλλαγή παραστάσεων με τις πληροφορίες του SA να τον θέλουν κοντά στην απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην φορ της Ξάνθης που απο το 2018 φόρεσε την φανέλα των “ασπρόμαυρων” με την οποία σκόραρε 4 γκολ, εκ των οποίων 2 πέρσι σε 23 συμμετοχές. Και παρά την πρόθεση των Δραμινών να μείνει και τη νέα χρονιά πήρε την δύσκολη, καθώς δέθηκε πολύ με την ομάδα, απόφαση να μην ανανεώσει και να αναζητήσει  τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας δεχτεί μάλιστα αρκετές κρούσεις απο ομάδες της Super League 2 οπού και αναμένεται να συνεχίσει με την τελική του απόφαση να αναμένεται σχετικά σύντομα.

Στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα ο ξανθιώτης φορ έγραψε: ” Με αυτή την όμορφη στιγμή με την ομάδα της Δοξας, κλείνει ένας όμορφος κύκλος με εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Γιάννη Μπύρο που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ τα τελευταία 3 χρόνια με τα χρώματα της Δόξας !! Ήρθα «παιδί» και φεύγω «άντρας», μεγάλωσα ποδοσφαιρικά στον σύλλογο και είναι τιμή μου που φόρεσα τα χρώματα της Δοξας Δράμας. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της Δόξας που πάντα ήταν εκεί για το καλό της ομάδας. Εύχομαι η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει για το νέο πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια σε όλους. Σας ευχαριστώ.”

http://

Share it