Search

Άλλαξε προπονητή μετά απο 3,5χρόνια ο Ερμής Μάνδρας! Ο Γιώργος Γρηγοριάδης στο τιμόνι

Μετά απο αρκετό καιρό, και πιο συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2018, επιστρέφει στους πάγκους ο πολύπειρος τεχνικός Γιώργος Γρηγοριάδης που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ερμή Μάνδρας.

Βέβαια για να φτάσει στην επιλογή του κόουτς Γρηγοριάδη η ομάδα της Μάνδρας προχώρησε σε λύση της συνεργασίας της μετά απο 3,5χρονια με τον Γιάννη Αλεξιάδη, με μια ιδιαίτερα θερμή ανακοίνωση που ανέφερε: ” Ο Ερμής Μάνδρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αλεξιάδη, κοινή συναινέσει, μετά από τρία χρόνια. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας, ο Γιάννης υπήρξε εξαίρετος επαγγελματίας. Ξεχώρισε για την ευπρέπεια, το ήθος και την εργατικότητα. Η συνεργασία πάντα ήταν σε εξαιρετικό κλίμα, αφενός μεν, με τη Διοίκηση και αφετέρου δε, με τους Ποδοσφαιριστές. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και με τις καλύτερες αναμνήσεις. Είμαστε πεπεισμένοι πως οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Η οικογένεια του Ερμή Μάνδρας, εύχεται από καρδιάς, κάθε καλό στην προσωπική του ζωή και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, γεμάτη επιτυχίες!!”

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης στο παρελθόν έχει υπάρξει ακόμη στον πάγκο ομάδων όπως ο Εθνικός Κιμμερίων, ο Αστέρας Μαγικού, η Ασπίδα Ξάνθης και Άτλα Σελίνου αλλά και αρκετές ακόμη αφήνοντας όπου πήγε εξαιρετικό έργο

Η ανακοίνωση του Ερμή αναφέρει:

http://

Share it