Search

Νέοι προπονητές σε Κ19 & Κ16 της Αλεξανδρούπολης FC οι Τσιομλεκίδης και Γεωργουσούδης

Το νέο της τεχνικό τιμ ανακοίνωσε η Νίκη Απαλού.

Η ομάδα του Απαλού που πλέον λειτουργεί ως “φυτώριο” της Αλεξανδρούπολης FC, ξεκινάει προετοιμασία και στελεχώνεται με πρόσωπα που ήδη βρίσκονται στην οικογένεια της, αλλά και νέα.

Στο πλαίσιο αυτό ο Βασίλης Τσιομλεκίδης αναλαμβάνει προπονητής στην Κ19, δηλαδή στην ομάδα που θα λάβει μέρος στην Β’ ΕΠΣ Έβρου και ο Δημήτρης Γεωργουσούδης στην Κ16.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

“Τη Τρίτη 17 Αυγούστου και ώρα 17:00 στο προπονητικό κέντρο του Απαλού η Κ19 (γεν. 2003, 04, 05) της FC Αλεξανδρούπολης, Νίκη Απαλού, θα ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. Νέος προπονητής θα είναι ο Τσιομλεκίδης Βασίλης με βοηθό του τον Αλέξανδρο Κοκκίνη.

Την Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 17:00 επίσης στο προπονητικό κέντρο του Απαλού, θα αρχίσει την προετοιμασία της για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου η Κ16 (γεν 2006, 07) της FC Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Γεωργουσούδη Δημήτρη και βοηθό του τον Αλέξανδρο Κοκκίνη.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται δοκιμαστικά για τις παραπάνω ηλικίες με σκοπό την στελέχωση και την ενδυνάμωση των δύο ομάδων.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Γενικός Διευθυντής, Λογαράς Παναγιώτης 6947687123

Μια Πόλη, Μια Ομάδα!”

Share it