Το αντίο και το… εις το επανιδείν του Πασχάλη Ζαπαρτίδη στην Αλεξανδρούπολη FC

Παρελθόν από το προπονητικό επιτελείο της Αλεξανδρούπολης FC μετά το Νίκο Ουσταμπασίδη αποτελεί και ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης.

Ο εκ των συνεργατών του πρώην τεχνικού της ομάδας, ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στην Αλεξ/πολη και άφησε την πόρτα ανοιχτή για μελλοντική επιστροφή.

Η ανάρτηση του:

“FC Alexpolis ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.

Ύστερα από δύο χρόνια στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας ήρθε η ώρα μου να πω αντίο και είς το επανιδείν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συναδέλφους συνεργάτες και φίλους του προπονητικού επιτελείου που εργάστηκαμε 2 χρόνια για την ευημερία της ομάδας και πιστεύω ανταποκριθηκαμε όσο καλύτερα μπορέσαμε.

ΕΥΧΟΜΑΙ στο νέο προπονητικό επιτελείο από τα βάθη της καρδιάς μου κάθε επιτυχία και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για νέες χαρές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα δύο χρόνια και με ανέχτηκαν στα καλά ή κακά μου, στις εύκολες ή δύσκολες μέρες μου.

ΕΥΧΟΜΑΙ σε παλιούς και νέους παίκτες μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς με Υγεία και να κρατήσουν τη σημαία της Αλεξανδρούπολης ψηλά όπως κάνουν μέχρι σημερα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους τους παράγοντες και φίλους της FC Αλεξανδρούπολης που με τίμησαν και έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αυτά τα δύο χρόνια. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους και ΕΥΧΟΜΑΙ να συνεχίσουν με δύναμη, πυγμή, κουράγιο, σθένος αυτό το δύσκολο εγχείρημα που ξεκίνησαν και να δικαιωθούν οι προσπάθειες με άνοδο σε ανώτερες κατηγορίες.

Τέλος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους ανεξαιρέτως για το ωραίο αυτό ταξίδι, με τις μικρές ή μεγάλες εμπειρίες που αποκόμισα, τα πολλά ή λιγα μαθήματα που διδάχτηκα και που στο μέλλον θα με βοηθήσουν να γίνω καλύτερος και σοφότερος.

Ευχαριστώ FC Alexpolis για ολα εις το επανιδείν….”

Share it