Search

Photos: Θετικά τα πρώτα συμπεράσματα για τον Άρη Αβάτου, ανταγωνιστική με αδυναμίες η Ελπίδα Γενισέας

Την ευκαιρία να δώσουν ένα αρκετά δυνατό φιλικό τεστ είχαν Ελπίδα και Άρης Αβάτου στο γήπεδο της Γενισέας, με τους “κιτρινόμαυρους” να επικρατούν με 5-0.

Παρά το εύρος του σκορ η εικόνα του αγώνα δεν έχει καμία σχέση με το σκορ, ειδικά στο πρώτο μέρος οπού το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό παρότι αρκετά νωρίς στην προετοιμασία αμφότερων των ομάδων, μάλιστα για τον Άρη ήταν και το πρώτο φιλικό, ωστόσο η Γενισέα πλήρωσε κάποιες αδυναμίες καθώς τα 3 απο τα 5 τέρματα ήρθαν από ατομικά λάθη. Για την ιστορία τα γκολ της νίκης του Άρη Αβάτου πέτυχαν οι Γιώργος Γκουτσίδης, Πάρης Κοτόπουλος, Δημήτρης Βαφειάδης, Κοσμάς Γκέκας και ο Πέτρος Σαρηγιαννίδης.

Άκρως ανταγωνιστική για τουλάχιστον μία ώρα αγώνα η ομάδα της Γενισέας που παρά τις απουσίες που είχε τόσο  με τον βασικό κίπερ Ραφαήλ Ζαρζακόπουλο αλλά και άλλους, στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στο ποιοτικό σύνολο του Άρη. Ο Γιάννης Καραγκιόζης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του προχωρώντας σε αρκετές αλλαγές ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στον 13χρονο Ισαακίδη που προέρχεται απο την Ακαδημία του συλλόγου.

Άκρως θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής της δουλειάς του Κώστα Μπεδρελή στον Άρη Αβάτου, που παρότι ήταν το πρώτο του τεστ και είχε στην ενδεκάδα και νέα αποκτήματα παρουσιάστηκε αρκετά ομοιογενές και δουλεμένο σύνολο, ενώ το εντυπωσιακό ήταν πως η εικόνα και η ταχύτητα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε με τις αλλαγές που έγιναν. Στα πολύ θετικά και η διάθεση που έβγαλαν τόσο τα νέα αποκτήματα αλλά και οι “παλιοί” της ομάδας, που δείχνουν πως και με τις προσθήκες που θα έρθουν θα δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it