Search

Στον Άθλο Ορεστιάδας παραμένει ο Γιάννης Σκαρλατίδης

Τη φανέλα του Άθλου Ορεστιάδας θα φοράει για 3η συνεχόμενη σεζόν ο Γιάννης Σκαρλατίδης.

Ο 28χρονος Ορεστιαδίτης πασαδόρος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Άθλου και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Pre League.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πασαδόρο, Γιάννη Σκαρλατίδη, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Ο 28χρονος πασαδόρος παραμένει στον Άθλο για 3η συνεχόμενη χρονιά ενισχύοντας έτσι σημαντικά τους «βυσσινί» στο φετινό ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα της Preleague.

Ο Γιάννης Σκαρλατίδης έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Volleyleague με τους ΑΟ Ορεστιάδας, Φοίνικα Σύρου, Παμβοχαϊκό, Ηρακλή και ΟΦΗ και είναι διεθνής με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες έχοντας μάλιστα συμμετάσχει το 2011 τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων (6η θέση), όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αργεντινής (7η θέση).

Ο έμπειρος πασαδόρος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του με τον Άθλο τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για ακόμη μια χρόνια στον άθλο Ορεστιάδας. Η συνεργασία μας με τον σύλλογο μέχρι τώρα ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά από τόσο καιρό αποχής και απ’ ότι φαίνεται θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό καθώς όλες οι ομάδες έχουν κάνει καλές προσθήκες παικτών δημιουργώντας δυνατά ρόστερ. Στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και να κάνει την υπέρβαση για τη volleyleague. Εύχομαι μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα κανονικά χωρίς τα ευτράπελα της προηγούμενης χρόνιας».

Η καριέρα του Γιάννη Σκαρλατίδη:

2019- Άθλος Ορεστιάδας
2018-19 ΟΦΗ
2017-18 Ηρακλής Θεσ.
2017 Παμβοχαϊκός
2016-12.16 Φοίνικας Σύρου
2015-16 ΑΟ Ορεστιάδας
2014-15 Αίας Ευόσμου
2008-11 ΑΟ Ορεστιάδας

Share it