Search

Πρώτο φιλικό για την Αλεξανδρούπολη με ήττα από την πιο έτοιμη Κ19 του ΠΑΟΚ (+photos)

Την ήττα με 7-0 από την Κ19 του ΠΑΟΚ γνώρισε στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» η Αλεξανδρούπολη FC.

Ο νέος προπονητής της ομάδας του Έβρου Ζόραν Στοΐνοβιτς είδε για πρώτη φορά τους παίκτες του εκτός προπόνησης, τους χρησιμοποίησε όλους και έβγαλε κάποια πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα. Από την άλλη ο Στέλιος Μαλεζάς της πιο έτοιμης Κ19 του ΠΑΟΚ καθώς διανύει την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας σε αντίθεση με την Αλεξ/πολη που είναι στην 2η, έβαλε επίσης όλους τους ποδοσφαιριστές του στο χορτάρι. Θυμίζουμε ότι η Κ19 του ΠΑΟΚ θα λάβει μέρος στο αντίστοιχο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Super League.

Για την Αλεξανδρούπολη αγωνίστηκαν βασικοί τα νέα αποκτήματα Κώστας Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σιώπης και Χρήστος Στοΐνοβιτς. Για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ξεκίνησαν στην πρώτη ενδεκάδα οι Αργύρης Δαρέλας και Θανάσης Γκαρνέτας που αμφότεροι κατάγονται από την Αλεξανδρούπολη. Είχαν και οι δύο αξιόλογη εμφάνιση, με τον πρώτο να αντικαθίσταται στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και τον πρώτο στην αρχή αυτού.

Το α’ ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 0-3, με τον Σπυράκο να σκοράρει δις και τον Τσίκο να σημειώνει ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο Σπυράκος πέτυχε και τρίτο τέρμα κάνοντας χατ τρικ, ο Κουλούρης έκανε το 5-0, ενώ τα δύο γκολ τέρματα της συνάντησης σημείωσε ο Μπάμπουρας για το τελικό 0-7.

Επόμενο φιλικό για την Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 14 Αυγούστου στην έδρα του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου.

Δείτε φωτογραφίες από το ματς:

Share it