Search

Στα πράσινα του Μακεδονικού ο Θάνος Τοπούζης!

Στην Γ’ Εθνική με τον Μακεδονικό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Θάνος Τοπούζης.

Ο Εβρίτης επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που ανακοίνωσε και επίσημα την μεταγραφή.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Θάνο Τοπούζη.

Ο 29χρονος πρώην επαγγελματίας επιθετικός έχει σπουδαίες εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες του ελληνικού και όχι μόνο ποδοσφαίρου, καθώς και δύο ανόδους και συνολικά τρεις πρωτιές στην έως τώρα καριέρα του.

Ξεκίνησε από τα φυτώρια του Ηρακλή πριν μεταπηδήσει στον Άρη, όπου υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2011, σε ηλικία 19 ετών. Μετά από μια σεζόν στους «κιτρινόμαυρους», ο Τοπούζης μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Serie B. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Άσκολι και έπειτα η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Έβρου Σουφλίου.

Ακολούθησε συνεχής παρουσία του σε επίπεδο Football League (η τότε δεύτερη κατηγορία) και Γ’ Εθνικής, με Αγροτικό Αστέρα, Ερμή Ζωνιανών, ΟΦΗ και ΟΦ Ιεράπετρας, πριν υπογράψει στον Αλμυρό Γαζίου, όπου και παρέμεινε για ενάμιση χρόνο σκοράροντας στα γήπεδα της Α1 ΕΠΣ Ηρακλείου. Μάλιστα, με τον ΟΦΗ κέρδισε την άνοδο στη Super League, ενώ η παραμονή του στην Κρήτη για περισσότερα από τέσσερα χρόνια, έκανε τόσο τους ντόπιους όσο και τον ίδιο να αντικρίζουν τον εαυτό του ως… Κρητικό, εκτός από Θεσσαλονικιό.

Τον Ιανουάριο του 2021, ο Τοπούζης επέστρεψε στην πόλη του και στη Γ’ Εθνική, φορώντας τη φανέλα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και κατακτώντας την 1η θέση (αλλά όχι την άνοδο) στον 2ο όμιλο. Η νέα σεζόν θα τον βρει στα πράσινα, να προσφέρει εμπειρία και ποιότητα στο σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Θάνο στην πράσινη οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο!»

Share it