Search

Εμπιστοσύνη στη Σαχτάρ, γκολ στην Εσθονία

Μάθε τα πάντα για τοstoiximan live καζινο!

  1. Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκενκ (20:30)

Ξεκινάμε από τοΤσάμπιονς Λιγκ και το ζευγάρι που η Σαχτάρ έχει το πάνω χέρι αφού κέρδισε με 2-1 στο Βέλγιο, παρότι η Γκενκ ήταν αυτή που προηγήθηκε στο ματς. Η ουκρανική ομάδα προέρχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα, καθώς έχασε με 2-1 εντός έδρας από την Ολεξάντρια, κάνοντας πάντως αρκετές αλλαγές. Αντιθέτως, η Γκενκ πήρε την πρώτη της νίκη στη βελγική λίγκα, επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Κορτράικ. Πολύ ασταθής μέχρι στιγμής κι επιρρεπής στα αμυντικά λάθη.

Προγνωστικό: Αμφότερες έχουν το εύκολο γκολ και ταυτόχρονα… μπάζουν αμυντικά. Βέβαια η Σαχτάρ στα ματς που παρατάσσεται πλήρης έχει τον πρώτο λόγο. Ποντάρουμε στον άσο του 1.78.

  1. Φλόρα Ταλίν – Ομόνοια (19:00)

Περνάμε στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Ομόνοια έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, αφού κέρδισε με 1-0. Δεν ήταν πολύ καλύτερη, βασίστηκε και στην καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα Φαμπιάνο. Η Φλόρα Ταλίν θα διεκδικήσει τις ελπίδες της και βάσει όσων δήλωσε ο προπονητής Γιούργκεν Χεν στόχος είναι να πετύχει γκολ, να προηγηθεί και να βάλει δύσκολα στην κυπριακή ομάδα. Δύο σημαντικές απουσίες για την Ομόνοια, του τραυματία Χούμποτσαν και του Λέζιακς που ταλαιπωρείται από κορωνοϊό.

Προγνωστικό: Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αναγκάζει τη Φλόρα να ρισκάρει για να σκοράρει, οπότε θα δώσει και ευκαιρίες στην Ομόνοια στην αντεπίθεση. Κρατάμε το Over 2, στο 1.78.

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά ChampionsLeagueστο Foxbet.

Share it