Search

Super League: Στον “αέρα” η έναρξη του πρωταθλήματος!

Ούτε στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (9/8) υπερψηφίστηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος (7-7 οι ψήφοι) και η σέντρα παραμένει στον «αέρα».

Μόλις 12 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της Superleague 2021-22 και η σέντρα του πρωταθλήματος παραμένει στον «αέρα».

Λευκός καπνός δεν φάνηκε τελικά ούτε στη σημερινή (9/8) Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας, όπου απαιτούνταν απλή πλειοψηφία στην ψηφοφορία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, ωστόσο υπήρξε ισοψηφία με επτά ομάδες να λένε “Ναι” και άλλές επτά “Όχι”, με αποτέλεσμα να μπει εκ νέου “μπλόκο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA “ναι” ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδες δηλαδή που έχουν βρει ήδη τηλεοπτική στέγη για τη νέα σεζόν ή είχαν από πριν και “Όχι” είπαν οι ΠΑΟΚ, Βόλος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Ιωνικός.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα υπάρξει νέα Γενική Συνέλευση την προσεχή Παρασκευή (13/8) όπου θα απαιτείται εκ νέου αυξημένη πλειοψηφία. Μέχρι τότε πάντως συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια μέσω συνάντησης των εμπλεκόμενων να βρεθεί μία λύση σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο και την κεντρική διαχείριση.

Στη σημερινή ΓΣ άλλωστε φάνηκε για μία ακόμη φορά ότι το χάσμα παραμένει σημαντικό, με τις ομάδες που παραμένουν “άστεγες” τηλεοπτικά, προεξάρχοντος του Βόλου, να εξαπολύουν τα πυρά τους κατά -κυρίως- των τριών “μεγάλων” (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ) για τη στάση που έχουν κρατήσει.

Share it