Search

Αποχωρεί απο τον Άρη Αβάτου αλλά παραμένει στα “κιτρινόμαυρα” ο Γιάννης Χριστοφορίδης!

Δεν θα συνεχίσει στον Άρη Αβάτου ο πολύπειρος, Γιάννης Χριστοφορίδης, καθώς συμφώνησε σε κοινή λύση της συνεργασίας του με τους “κιτρινόμαυρους” την φανέλα των οποίων φορούσε την τελευταία διετία στην δεύτερη θητεία του στον σύλλογου.

Η σχετική ενημέρωση του Άρη Αβάτου αναφέρει: “Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον δυναμικό μεσοαμυντικό ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ Γιάννη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, το πάθος και τον δυναμισμό που τον διέκρινε σε ολα τα παιχνίδια. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι γερός και ότι καλύτερο στη ζωή του.”

Πάντως μπορεί να μην αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο Άβατο όμως παραμένει στα…”κιτρινόμαυρα” και σε Άρη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SA θα αγωνιστεί με την ομάδα του Πετεινού. Μάλιστα ο εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης, έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις με την ομάδα του Πετεινού και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί και επίσημα η πολύ σημαντική μεταγραφή που ετοιμάζει ο Άρης Πετεινού

Share it