Search

Αναγέννηση Θαλασσιάς: “Πρωταρχικός στόχος η λειτουργία και αξιοποίηση της ακαδημίας”

Σε έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων και κυρίως τον στόχο της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και για το μέλλον του συλλόγου, προχώρησε με ανάρτηση της στην προσωπική σελίδα της ομάδας η Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο ξανθιώτικος σύλλογος αναφέρει:

Στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας της θα ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της τη νέα αγωνιστική περίοδο η διοίκηση της Αναγέννησης Θαλασσιας.
Η διοίκηση ξεκίνησε από πέρσι την προσπάθεια να ξανακτίσει μια ομάδα σε σωστές βάσεις και να διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της παίκτες, οι οποίοι να προέρχονται από τα σπλάχνα της έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει ανταγωνιστική και να φτάσει εκ νέου στην αμέσως ανώτερη κατηγορια.
Ετσι ο ένας από τους στόχους για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα είναι η καλύτερη λειτουργία και αξιοποίηση των νεαρών αθλητών που στελεχώνουν τα τμήματα υποδομής της ακαδημίας, όπως τονιζουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.
“Πρώτος μας στόχος είναι η καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ακαδημίας. Θέλουμε τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής να πλαισιώσουν σιγά – σιγά την πρώτη ομάδα. Να στηριζόμαστε στα δικά μας παιδιά”.
Οπως και την περσινή χρονιά, έτσι και φέτος οι ομάδες υποδομής θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους εκτός απροόπτου μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου . Σε αυτό το διάστημα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις, φιλικά παιχνίδια και συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά και σε διάφορα τουρνουά.
“Κάναμε αξιοπρεπή αγώνα”
Οσο για την πρώτη ομάδα, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στη Α’ ερασιτεχνική κατηγορία , έχοντας την εμπειρία της ιστορικής συμμετοχής της στην Γ Εθνική .
Κάναμε αξιοπρεπή αγώνα μέσα στο γήπεδο, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειριες κυρίως για τους νεαρούς μας αθλητες.
Στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί και τη νέα περίοδο η ομάδα, με κύριο στόχο για τη νέα χρονιά , η ομάδα να έχει αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής με πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτό.

Share it