Search

Απο την Κ17 της Ξάνθης στην Δόξα Δράμας ο Στέφανος Ρεμπεσιώτης!

Παίκτης της Δόξας Δράμας είναι ο 17χρονος Κιλκισιώτης αριστερός αμυντικός, Στέφανος Ρεμπεσιώτης που την περσινή σεζόν η ομάδα της Ξάνθης τον απέκτησε απο τον Αλέξανδρο Κιλκίς, και ένα χρόνο αργότερα μετά την παρουσία του στην Κ17 του ΑΟΞ συνεχίζει στην ομάδα της Δράμας

Πέρα απο τον πρώην πλέον αμυντικό της Εφηβικής ομάδας του ΑΟΞ, οι Δραμινοί απέκτησαν και τον Μιχάλη Μπερκάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών Μιχάλη Μπερικάκη και Στέφανου Ρεμπετσιώτη.

Οι δυο παίκτες υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και των συνεργατών του και στα επίσημα ματς θα ενισχύουν τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και την Κ19 των “Μαυραετών”, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των τεχνικών επιτελείων των δυο τμημάτων, όπως θα συμβεί γενικότερα σε ένα γκρουπ νεαρών που ανήκει στην ομάδα μας.

Ο Μπερικάκης είναι 18χρονος εξτρέμ (γεννηθείς το 2003), που αγωνιζόταν στην Κ19 του ΟΦΗ, ενώ ο Ρεμπετσιώτης είναι 17χρονος αριστερός μπακ (γεννηθείς το 2004), που έπαιζε μια διετία στην Κ17 της Ξάνθης και παλιότερα στον Αλέξανδρο Κιλκίς και τις ακαδημίες του Ηρακλή.

Μιχάλη και Στέφανε, σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια των “Μαυραετών” και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της Δόξας.

Share it