Search

Με κάθε επισημότητα στα “ερυθρόλευκα” του Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν!

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό ο 21χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός, Οκάν Σουλεϊμάν που όπως σας αποκάλυψε το Sportsaddict θα φορά πλέον τα “ερυθρόλευκα” του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ανακοίνωση της ομάδας του Βόλου αναφέρει, στην κεντρική φωτογραφία βλέπεται τον ξανθιώτη χαφ με τους εκπροσώπους του Κυριάκο Κύρτσο και Σάκη Γκόγκα:

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Οκάν Σουλεϊμάν. Γεννήθηκε στις 04/03/2000 στην Ελλάδα και αγωνίζεται ως επιθετικός. Έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 17 ετών, υπογράφοντας συμβόλαιο στην Ξάνθη, ενώ τις δύο περιόδους που ήταν στο ρόστερ της ακριτικής ομάδας, 2017-19 αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια στη Super League.
Το καλοκαίρι του 2019 δόθηκε, ως δανεικός, στην Καβάλα, όπου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League, καταγράφοντας επτά συμμετοχές, για να επιστρέψει στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2020.
Λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League της περσινής περιόδου, μεταγράφηκε στο Αιγάλεω, με την φανέλα του οποίου έπαιξε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Οκάν Σουλεϊμάν στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

Share it