Search

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο απολογισμός του διημέρου 5-6/8

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες και οι Ελληνικές συμμετοχές σε αυτούς φτάνουν προς το τέλος τους. Αύριο είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξης το μεσημέρι, ενώ νωρίτερα θα προηγηθεί ο Τελικός του Πόλο όπου η Εθνική μας ομάδα των ανδρών, θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο κόντρα στη Σερβία.

Ελληνικές Συμμετοχές 5/8

Στον Στίβο και το Επί Κοντώ των γυναικών η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 4η θέση ενώ η Νικόλ Κυριακοπούλου την 8η.

Στην Μαραθώνια Κολύμβηση ο Άλκης Κυνηγάκης αναδείχθηκε 5ος μετά από τεράστια προσπάθεια.

Στην Ποδηλασία Πίστας και το Όμνιουμ των ανδρών ο Χρήστος Βολικάκης αναδείχθηκε 17ος στο Σκρατς, 17ος στον αγώνα ρυθμού, 14ος στην κούρσα αποκλεισμού, ενώ δεν τερμάτισε στον αγώνα πόντων, για να καταλάβει την 20η θέση στη γενική κατάταξη.

Στην Πάλη και την ελευθέρα γυναικών στην κατηγορία των 53 κιλών η Μαρία Πρεβολαράκη αποκλείστηκε από την φάση των “16” από την Βαλβέρδε από το Εκουαδόρ.

Ελληνικές Συμμετοχές 6/8

Η Εθνική ομάδα Πόλο των ανδρών επικράτησε για δεύτερη φορά της Ουγγαρίας με 9-6 και προκρίθηκε στον Τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει την Σερβία στις 10:30.

Στον Στίβο στα 20 χιλιόμετρα βάδην των γυναικών Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αναδείχθηκε 8η, στην σπουδαιότερη διάκριση για την Ελλάδα στο συγκεκριμένο αγώνισμα, η Κυριακή Φιλτισάκου 29η και η Παναγιώτα Τσινοπούλου 53η. Στα 50 χιλιόμετρα βάδην των ανδρών ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κατέλαβε την 36η θέση.

Στην Πάλη και την ελευθέρα των ανδρών στην κατηγορία των 65 κιλών ο Γιώργος Πιλίδης ηττήθηκε στη φάση των “16” από τον Πολωνό Γκατζίεφ.

Share it