Search

Ολοκληρώνει την απόκτηση Ζαντέρ η Ξάνθη! Τα δεδομένα για Βιθέντε και τις μεταγραφές που έρχονται

Έτοιμη να ολοκληρώσει την 20η μεταγραφή της είναι η ομάδα της Ξάνθης με τα τυπικά να απομένουν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Ζαντέρ Ριμπέιρο Σαντάνα.

Η ομάδα της Ξάνθης έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη εδώ και αρκετό διάστημα ωστόσο υπήρξε καθυστέρηση λόγω Covid αλλά και πως για τον Βραζιλιάνο η ομάδα της Θράκης κλήθηκε να πληρώσει την Ιντερνασιονάλ για να τον αποκτήσει. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του SA έχει γίνει ενώ βρέθηκε και ο τρόπος για να μπορέσει να ταξιδέψει στην Ελλάδα κάτι που αναμένεται να γίνει σχετικά άμεσα για να υπογράψει το συμβόλαιο του και να μεταβεί στην Βουλγαρία για να ενταχθεί στην ομάδα.

Απο εκεί και πέρα η ομάδα της Ξάνθης κινείται δυνατά για την ολοκλήρωση ακόμη δύο πολύ σημαντικών μεταγραφών, ενός μεσοεπιθετικού και ενός φορ. Μάλιστα για αμφότερες τις περιπτώσεις η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται μια ανάσα απο την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους δύο ποδοσφαιριστές ωστόσο για αμφότερους αναμένεται να υπάρξει μικρή καθυστέρηση καθώς πρόκειται για μη Ευρωπαίους και μόνο εύκολη δεν είναι η έκδοση βίζας την εποχή του Covid. Πάντες στην Ξάνθη πιστεύουν πολύ στην αξία των δύο συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, και πως μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα οπότε ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση για να μπορέσουν να μεταβούν όσο πιο σύντομα είναι εφικτό στην Θράκη.

Πιο ξεκάθαρα δεδομένα υπάρχουν στην περίπτωση του Φίλιπ Στουπάρεβιτς, με τους Ξανθιώτες να έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον παίκτη ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ του παίκτη και της Γουότφορντ για να λυθεί το συμβόλαιο του με τους Άγγλους. Την δεδομένη στιγμή ο μάνατζερ του Σέρβου είναι σε διαπραγματεύσεις με την Βρετανική ομάδα ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως στην Ξάνθη μπορεί να πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του Σέρβου αλλά δεν θα τον περιμένουν για πολύ ακόμα…

Τέλος κυκλοφόρησε πολύ έντονα στο διαδίκτυο το όνομα του πολύ έμπειρου και ποιοτικού Ισπανού μέσου, Βιθέντε Γκόμες, ενός παίκτη με πολύ καλό βιογραφικό και υψηλές παραστάσεις. Όνομα που ωστόσο για την ώρα όπως τόνιζαν οι ιθύνοντες της ομάδας  δεν υπάρχει συμφωνία όπως γράφτηκε αλλά έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του, καθώς υπάρχει και άλλος ένας παίκτης στην ίδια θέση που αποτελεί προτεραιότητα .

Share it