Search

Προβάρει τα “ερυθρόλευκα” του Ολυμπιακού Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν!

Δεν άργησε να βρει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό ο 21χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός, Οκάν Σουλεϊμάν που σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict προβάρει τα “ερυθρόλευκα” του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο γεννημένος στις 4 Μαρτίου του 2000, Οκάν Σουλεϊμάν, έγινε επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2007 και παρά τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν, όντας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών των τμημάτων Υποδομής κάνοντας τρομερές εμφανίσεις τόσο με την Κ17 όσο και την Κ19 του ΑΟΞ, πήρε μόλις 7 συμμετοχές(4 στην Super League 1 και 3 στο Κύπελλο). Το καλοκαίρι του 2019 ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας(Κ16, Κ17, Κ19) παραχωρήθηκε δανεικός στην Καβάλα οπού ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς και αγωνίστηκε σε 8 ματς, ενώ την περσινή σεζόν απο τον Μάρτιο παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Αιγάλεω που πρόλαβε να κάνει μέσα σε 3 μήνες να κάνει 12 συμμετοχές.

Έτσι λίγες μέρες μετά την λύση της συνεργασίας του με την Ξάνθη(θυμηθείτε ΕΔΩ) σύμφωνα με πληροφορίες του SA ο ξανθιώτης μεοεπιθετικός είναι ήδη στον Βόλο για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου που εκτός απροόπτου θα βρεθεί στον δρόμο της Ξάνθης στον Βόρειο όμιλο της Super League 2.

Share it