Search

Πρόκριση ΠΑΟΚ προέβλεψε ο Ουσταμπασίδης – Τι είπε για το «διαζύγιο» με Αλεξανδρούπολη

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τεχνικός, που έχει διατελέσει και μέλος στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, Νίκος Ουσταμπασίδης και μίλησε για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, με την Μποέμιανς, ενώ αναφέρθηκε στους Λουτσέσκου, Ουάρντα, Τζόλη, αλλά και το διαζύγιο με την Αλεξανδρούπολη.

«Ο καθένας να έχει το θάρρος της γνώμης του», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο, για να προσθέσει: «Τα φιλικά είναι καθαρά μόνο για τους προπονητές. Βλέπει τους νέους παίκτες για να δει τις ικανότητές τους. Σε δεύτερη μοίρα έχει η άποψη η δική μας. Οι Ιρλανδοί βασίζονται στην μαχητικότητά τους και δίνουν τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σοβαρός. Η ομάδα του κ. Λουτσέσκου το έχει αυτό και ξέρει πολύ καλά τον σύλλογο. Υπάρχει διαφορά δυναμικής και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει στην επόμενη φάση και μετά να επιδιώξει να μπει στους ομίλους του Europa Conference League. Πρέπει πάντα η επιλογή της διοίκησης σε προπονητή να στηρίζεται από όλους. Πόσο μάλλον και για τον κ. Λουτσέσκου. Μην μένουμε στα λόγια, αλλά σε έργα. Άλλωστε, ο κ. Σαββίδης το έχει δείξει αυτό στο παρελθόν. Υπάρχει μια ρήση που λέει ότι οι τίτλοι έρχονται από την άμυνα. Αν προσεγγίσεις εκεί θα μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου».

Για τους Ουάρντα και Τζόλη:

«Ο Ουάρντα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Είναι χαρισματικός ποδοσφαιριστής. Είναι επιλογή του Λουτσέσκου να μην υπολογίζεται. Όσον αφορά ο Τζόλη έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Αν κρίνει ο ΠΑΟΚ ότι τα οικονομικά ανταλλάγματα τον συμφέρουν τότε καλώς να τον παραχωρήσει».

Για το διαζύγιο με την Αλεξανδρούπολη:

«Θα ήθελα να συνεχίσω στην Αλεξανδρούπολη. Ένα θέμα ήταν οικονομικό που με έκαναν να μην συνεχίσω στον σύλλογο. Δεύτερον, ο προπονητής να έχει άποψη για το ρόστερ και τρίτον ποιους συνεργάτες θα έχει δίπλα του. Όχι να μιλάμε με αόριστα πράγματα».

Share it