Search

Διπλή ενίσχυση μέσω Κομοτηνής για τον Άρη Αβάτου που ντύνει στα “κιτρινόμαυρα” Συνοδινό & Κωσταρέλη!

Μεταγραφών συνέχεια για τον Άρη Αβάτου που μετά την απόκτηση του Βαγγέλη Μπαμπούρη(δείτε ΕΔΩ), προχώρησε στην ολοκλήρωση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα τα κιτρινόμαυρα του Αβάτου θα φορούν τη νέα χρονιά ο Κομοτηναίος κίπερ Σίμος Συνοδινός, αλλά και ο επίσης Κομοτηναίος μεσοαμυντικός Λάμπρος Κωσταρέλης.

Ο 23χρονος Συναδινός που πέρσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Πυλίου, παλαιότερα έχει φορέσει την φανέλα των Πανθρακικού, Καβάλας, Λεβαδειακού, Δόξας Σιδηροχωρίου, Τηλυκράτη Λευκάδας και Αλεξανδρούπολης. Ενώ ο 19χρονος Κωσταρέλης επιστρέφει στην Ξάνθη μετά απο εξαιρετικές του χρονιές στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ, απο εκεί τον γνωρίζει άλλωστε ο προπονητής του Αβάτου Κώστας Μπερελής, ενώ τις τελευταίες σεζόν φορούσε την φανέλα των Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και πέρσι της Ελπίδας Σαπών, ενώ όπως και ο Συνοδινός ξεκίνησε απο τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ξανθιώτικης ομάδας αναφέρουν:

“Δεύτερη προσθήκη για την ομάδα μας…

Ο υψηλόσωμος Κομοτηναίος τερματοφύλακας ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ Σίμος θα βρίσκεται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο μαζί μας. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας, του ευχόμαστε υγεία και να πραγματοποιήσει τους στόχους του μαζί με την ομάδα μας.”

“Συνεχίζονται οι αφίξεις από Κομοτηνή… Στον σύλλογό μας θα βρίσκεται την νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο νεαρός κ ταλαντούχος ΚΩΣΤΑΡΕΛΗΣ Λάμπρος, ο οποίος έρχεται να μας ενισχύσει στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Λάμπρο, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλες επιτυχίες.”

Share it