Search

Ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και είναι στο Final 4 του Πανελληνίου ο Άθλος!

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησαν στη Μίκρα οι Παίδες του Άθλου Ορεστιάδας καθώς οι «βυσσινί» χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από 60 λεπτά προκριμένου να επικρατήσουν του ΠΑΟΚ με 3-0 (25-12, 25-10, 25-18) και να προκριθούν πανηγυρικά στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ18.

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση στο κλειστό της Μίκρας οι «μικροί» του Άθλου «ψήλωσαν» ακόμη περισσότερο τη φετινή σεζόν καθώς με το 3-0 επί του ΠΑΟΚ κατέκτησαν τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση προς το Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Μια ιστορική πρόκριση αφού είναι η πρώτη στη μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου που συνεχίζει την πορεία στο όνειρο διεκδικώντας και τον πρώτο του τίτλο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση της Μίκρας ήταν παράσταση για έναν ρόλο καθώς οι αθλητές του Μπάμπη Σταματόπουλου έβγαλαν πάθος και δυναμικότητα στο παιχνίδι τους και περιόρισαν τους γηπεδούχους σε παθητικό ρόλο.

Στο πρώτο σετ με το 25-12 οι «βυσσινί» έδειξαν τις προθέσεις τους κάνοντας το 1-0, ενώ κρατώντας τον ίδιο ρυθμό με το 25-10 έγραψαν το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για την πρόκριση.

Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο και πάλι η παρουσία των «μικρών» του Άθλου δεν του επέτρεψαν να απειλήσει ιδιαίτερα αφού με το 25-18 έγραψαν το 3-0 και πανηγύρισαν την πρόκριση.

Επόμενος αντίπαλος για τον Άθλο Ορεστιάδας είναι ο Πήγασος Πολίχνης σε αγώνα κατάταξης. Η κλήρωση για την έδρα του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου θα γίνει αύριο από την ΕΟΠΕ, με τον νικητή να κατακτά την 1η θέση του Βορείου Ομίλου. Ένα παιχνίδι προετοιμασίας ουσιαστικά αφού και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στην τελική φάση του Πανελληνίου.

Διαιτητές: Δρανίτσας, Τσιούλα, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Π.Α.Ο.Κ. (Γκουτσίδης): Πουλουτίδης, Μαλετζίδης Φ., Μαυρίδης, Μαλετζίδης Μ., Λιάμπας, Παντζάκης, Πρόιος, Μπεχλιβάνης, Ευαγγελίδης.

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ (Σταματόπουλος): Αδαμίδης, Δαρίδης, Καρράς, Μποζίδης, Τεμελούδης, Κουρανίδης, Χατζημαριμάκης, Κουματζίδης, Τσολακίδης, Τσιρούδης.

Share it