Search

Και επίσημα παίκτης της Νίκης Βόλου ο Σάββας Σιατραβάνης!

Κάτοικος Βόλου με κάθε επισημότητα θα είναι ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, Σάββας Σιατραβάνης που ανακοινώθηκε απο τη Νίκη.

Ο 28χρονος Λαρισαίος, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 29 αγώνες μέτρησε ένα γκολ και δύο ασίστ με την φανέλα της Ξάνθης, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ηρακλή, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Λαμία και Λάρισα.

Η ανακοίνωση της Νίκης αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη. Ο Σιατραβάνης κατάγεται από τη Λάρισα κι αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Πρόκειται για έναν εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της κατηγορίας, έχοντας συνολικά 210 συμμετοχές, σε επίπεδο Β’ Εθνικής, με 39 τέρματα.

Παράλληλα, έχει παίξει σε 19 παιχνίδια της πρώτης τη τάξει Εθνικής κατηγορίας κι έχει αγωνιστεί σε δύο παιχνίδια προκριματικής φάσης του Europa League, σε ηλικία 16 χρονών και επτά μηνών, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του νεότερου Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ΑΕΛ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε, επίσης, σε Ηρακλή, Παναχαϊκή, Λαμία, Απόλλωνα Αθηνών, Κέρκυρα και Παναχαϊκή.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν, άνηκε στην Ξάνθη, με την οποία κατέγραψε 28 συμμετοχές, σκοράροντας μία φορά. Καλωσορίζουμε τον Σάββα στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!»

Share it