Search

Η Nike Flight η νέα μπάλα του πρωταθλήματος! Όσα αποφασίστηκαν στην Γ.Σ. της Super League 2

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Τακτική Γενική Συνέλευση της Super League 2/Football League, οπού εγκρίθηκαν ο Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός περιόδου 2020-2021 ενώ έγινε γνωστή και η νέα μπάλα του πρωταθλήματος.

Η μπάλα ποδοσφαίρου Nike Flight φέρνει την επανάσταση στη σταθερή πορεία, σε ένα μοντέλο που τελειοποιήθηκε μετά από οκτώ χρόνια και 1.700 ώρες δοκιμών. Οι διαμορφωμένες αυλακώσεις και το σχέδιο με τρισδιάστατο μελάνι βελτιστοποιούν την κίνηση στον αέρα, βοηθώντας τους παίκτες να κατευθύνουν την μπάλα ακριβώς εκεί που θέλουν.

Απόλυτη κίνηση

Η μπάλα Nike Flight έχει 30% καλύτερη κίνηση από το προηγούμενο μοντέλο, την μπάλα Nike Merlin. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι κάθε σουτ θα καταλήγει εκεί που θέλεις, αλλά σημαίνει όμως λιγότερες ταλαντώσεις στον αέρα για πιο προβλέψιμη και σταθερή πορεία.

Απόλυτη πρωτοπορία

Κάθε μπάλα ποδοσφαίρου κάνει απρόβλεπτες κινήσεις όταν βρίσκεται σε πορεία, λόγω των δυνάμεων που ασκεί πάνω της ο αέρας. Χάρη στην τεχνολογία Nike Aerowsculpt, αυτές οι δυνάμεις κινούνται γύρω από την μπάλα πιο εύκολα, για πιο σταθερή πορεία. Οι μικρές αυλακώσεις κάνουν τη διαφορά.

Απόλυτη επαφή

Η κίνηση είναι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα. Χάρη στη συγκολλητή κατασκευή τεσσάρων τμημάτων, η μπάλα Nike Flight έχει 40% λιγότερες άκαμπτες ραφές σε σχέση με μια παραδοσιακή μπάλα δώδεκα τμημάτων, για κορυφαία επιφάνεια χτυπήματος και επαφή. Το ACC (All Conditions Control) στην επιφάνεια εξασφαλίζει άριστο κράτημα σε βρεγμένες ή στεγνές επιφάνειες, δημιουργώντας μια μπάλα που προσφέρει κορυφαία αίσθηση επαφής και κίνηση ακριβείας.

Η ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League που αφορούσε την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, όπου εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Οικονομικός και ο Διοικητικός Απολογισμός.

Επίσης, μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος, προκρίθηκε ως επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος 2021-2022 η Nike Flight.

Αποφασίστηκε τέλος, η άμεση δημοσίευση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική περίοδο 2021-2022″

Share it