Search

Ενισχύει την γραμμή κρούσης της με τον Γάλλο Steeven Monrose η Ξάνθη!(+videos)

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε η ΠΑΕ Ξάνθη, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SA(θυμηθείτε ΕΔΩ) για το μεταγραφικό ντεμαράζ που έρχεται, κάνοντας αρχή με την απόκτηση του διεθνή με τις μικρές Εθνικές Γαλλίας(Κ18, Κ19, Κ20, Κ21) Στιβεν Μονρόζ.

https://www.youtube.com/watch?v=z3I_4-Sfj4o

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής κυρίως αριστερά παρότι δεξιοπόδαρος, είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου του 1990 και έχει ύψος 1,80. Μετά τα πρώτα του βήματα του στην Λάνς απ’ όπου αναδείχτηκε φόρεσε την φανέλα της Σατορού προτού συνεχίσει στο Βέλγιο φορώντας την φανέλα των Κορτράικ και Γκένκ. Το 2015 επέστρεψε στην Γαλλία για να αγωνιστεί στην Μπρέστ ενώ απο το 2017 αγωνίστηκε στο Αζερμπαϊτζάν φορώντας την φανέλα των Γκαμπάλα και την τελευταία διετία της Νέφτσι Μπακού.

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Βελγίου το 2013 με την Γκένκ ενώ πέρσι στέφθηκε πρωταθλητής με την Ντέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν έχοντας 2 γκολ σε 15 συμμετοχές. Συνολικά στην καριέρα του σε Γαλλία, Βέλγιο και Αζερμπαϊτζάν πέτυχε 62 γκολ σε 325 συμμετοχές

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή SΤEEVEN JOSEPH-MONROSE.

Ο 31χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, έχοντας την ικανότητα να αγωνίζεται και στ’ αριστερά αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, στέφθηκε πρωταθλητής στο Αζερμπαϊτζάν με τη Νέφτσι Μπακού και ήταν ο δεύτερος τίτλος στην καριέρα του  μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Βελγίου με την Γκενκ το 2013. Ήταν διεθνής από την Κ-18 έως και την Ελπίδων της χώρας του, ενώ έχει αγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά κύπελλα με την Γκενκ, την Γκαμπάλα και την Νέφτσι, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα από τη Λανς.

Steeven, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!

Share it