Search

Νέο χτύπημα για τον ΑΟΞ που ενισχύει το κέντρο του με τον πανύψηλο Rachit Ait – Atmane!(+video)

Ενίσχυσης συνέχεια για τον ΑΟΞ που σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του SA(θυμηθείτε ΕΔΩ) για το μεταγραφικό ντεμαράζ που έρχεται, μετά τον Μονρόζ(δείτε ΕΔΩ) έντυσε στα “κόκκινα” και τον 28χρονο Αλγερινό μέσο Ρασίντ Αίτ Ατμάν.

Ο γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου στο Bobigny της Γαλλίας με Αλγερινές ρίζες, ο πανύψηλος(1,90) Ρασίντ ξεκίνησε την καριέρα του απο τις φημισμένες Ακαδημίες της Λάνς και το 2013 σε ηλικία 20 ετών πήρε μεταγραφή για την Ισπανία και την Σπόρτινγκ Χιχόν. Εκεί αρχικά αγωνίστηκε με τρομερές εμφανίσεις στην Β’ ομάδα του συλλόγου ενώ απο το 2015 φόρεσε την φανέλα της πρώτης ομάδας με την οποία έχοντας 16 συμμετοχές την βοήθησε να πανηγυρίσει την άνοδο απο την La Liga στην Primera Divizion, εκεί οπού την επόμενη σεζόν θα καταγράψει 18 συμμετοχές συμβάλλοντας στην εξασφάλιση της παραμονής.(Δείτε ΕΔΩ βίντεο με τις επιδόσεις του στην Σπόρτινγκ)

Την σεζόν 2016-2017 ξεκίνησε στην Σπόρτινγκ έχοντας 8 συμμετοχές και απο τον Γενάρη παραχωρήθηκε δανεικός στην Τενερίφη με την οποία είχε 5 συμμετοχές. Στην επιστροφή του στην Χιχόν θα πάρει λίγα ματς(4) και έτσι τον Γενάρη θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός αυτή την φορά στο Βέλγιο και την Μπέβερεν με την οποία μέτρησε 10 συμμετοχές. Την σεζόν 2018-2019 πήρε μεταγραφή στην Ντιναμό Βουκουρεστίου με την οποία αγωνίστηκε σε 10 ματς, για να ακολουθήσει η παρουσία του για πρώτη φορά σε ομάδα της χώρας του την Σφαξιέν με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 8 ματς προτού πάρει μεταγραφή για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Φουγιαϊράχ με την οποία αγωνίστηκε σε 8 ματς.

Ο Ρασίντ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αλγερίας ενώ το 2016 αγωνίστηκε στους Ολυμπιακού αγώνες με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή RACHID AΪT – ATMANE.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στην Γαλλία έχοντας ρίζες από την Αλγερία, αποκτήθηκε για να ενισχύσει τον άξονα του κέντρου της ομάδας μας. Ο ύψους 1,90 αμυντικός μέσος είχε ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Σπόρτινγκ Χιχόν με την οποία ανέβηκε στην La Liga το 2015. Τενερίφη, Βάασλαντ Μπέβερεν, Ντιναμό Βουκουρεστίου, Σφάξιεν και Αλ Φουγιαϊράχ οι επόμενες ομάδες του πριν τον ΑΟΞ.

RACHID, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!

Share it