Search

Σε αναζήτηση ομάδας ο Οκάν Σουλεϊμάν που έμεινε ελεύθερος απο τον ΑΟΞ!

Δεν θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Ξάνθης ο Οκάν Σουλεϊμάν που έλυσε το συμβόλαιο του με τον Θρακιώτικο σύλλογο του οποίου αποτελεί γέννημα-θρέμμα, και πλέον ο 21χρονος μεσοεπιθετικός όντας ελεύθερος μελετά τις επιλογές για τον επόμενο σταθμο της καριέρας του.

Ο γεννημένος στις 4 Μαρτίου του 2000, Οκάν Σουλεϊμάν, έγινε επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2007 και παρά τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν, όντας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών των τμημάτων Υποδομής κάνοντας τρομερές εμφανίσεις τόσο με την Κ17 όσο και την Κ19 του ΑΟΞ, πήρε μόλις 7 συμμετοχές(4 στην Super League 1 και 3 στο Κύπελλο). Το καλοκαίρι του 2019 ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας(Κ16, Κ17, Κ19) παραχωρήθηκε δανεικός στην Καβάλα οπού ταλαιπωρήθηκε απο τραυματισμούς και αγωνίστηκε σε 8 ματς, ενώ την περσινή σεζόν απο τον Μάρτιο παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Αιγάλεω που πρόλαβε να κάνει μέσα σε 3 μήνες να κάνει 12 συμμετοχές.

Ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός αν και είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο δεν υπολογιζόταν και έτσι αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέση το συμβόλαιο του ώστε να μπορέσει ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του SA ήδη αρκετές ομάδες της SL2 έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του, άλλωστε ειδικά οι ομάδες που δεν έχουν πάρει άδεια αναζητούν περιπτώσεις-ευκαιρίες όπως του Οκάν, με τον Σουλεϊμάν πάντως να έχει στο βάθος του μυαλού του και την επιλογή του εξωτερικού κάτι που πάντως θα ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα

Share it