Search

Χάλκινο μετάλλιο για τον Μιχάλη Δαμιανίδη του Αρίωνα Ξάνθης στο Πανελλήνιο Ανδρών Αντιπτέρισης

Με μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον αθλητή του Αρίωνα Ξάνθης, Μιχάλη Δαμιανίδη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό Ανδρών μαζί με τον Δημήτρη Όρλη ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και U17 Αντιπτέρισης στον Βόλο.

Καλή παρουσία είχε και ο αδερφός του Βασίλης που πέτυχε την είσοδο του στην 16αδα στο απλό αγοριών υ17 και έμεινε στους 16 στο διπλό αγοριών.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώσαμε την παρουσία μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών και υ17 που έγινε στο Βόλο το Σαββατοκύριακο 24-25 Ιουλίου! Ο αθλητής μας Μιχάλης Δαμιανίδης, μαθητής 3ης λυκείου στο 3ο ΓΕΛ Ξάνθης κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στο Διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον Δημήτρη Όρλη από τον ΑΟ Αοθ Θερμαίος της Θεσσαλονίκης!
Η επιτυχία αυτή έχει μεγάλη σημασία μιας και η προετοιμασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τον αθλητή μας ο οποίος κατάφερε σε αντίξοες συνθήκες και με προετοιμασία για πανελλαδικές εξετάσεις να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστικός και να αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια για την όλη του παρουσία!
Ο έτερος Δαμιανίδης πέτυχε την είσοδο του στην 16αδα στο απλό αγοριών υ17 και έμεινε στους 16 στο διπλό αγοριών.
Η οικογένεια του ΑΡΙΩΝ του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην νέα του ζωή ως φοιτητής πλέον!!

Share it