Search

Αλεξανδρούπολη FC: Παραμένει Γ’ Εθνική και θέτει στόχο ανόδου στα επόμενα 2 χρόνια!

Στην Γ’ Εθνική θα λάβει μέρος και τη νέα σεζόν η Αλεξανδρούπολη FC.

Η διοίκηση της ομάδας μετά την πρόταση του ιδιοκτήτη του Ορφέα Ξάνθης να πάει το ΑΦΜ στους Εβρίτες, σε διοικητικό συμβούλιο που έγινε πήρε την απόφαση να μην πει το ναι, καθώς όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της θα ήταν μία βιαστική κίνηση.

Από την άλλη όμως αναφέρει, ότι ο στόχος που θέτει η Αλεξανδρούπολη είναι να κάνει πρωταθλητισμό και στα επόμενα 2 χρόνια να ανέβει κατηγορία.

Στην απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να παραμείνει στη Γ’ Εθνική, σίγουρα έπαιξε ρόλο και το δυσβάσταχτο μπάτζετ που δυσκολεύει και τον Ορφέα Ξάνθης, με το μετοχικό κεφάλαιο και την εγγυητική να φτάνουν τις 500.000 ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται μέσα σε αυτά το μπάτζετ ων μεταγραφών που θα χρειαστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά από πολύωρο ΔΣ, η διοίκηση της Αλεξανδρούπολης FC αποφάσισε, η ομάδα να συνεχίσει με τους στόχους και την φιλοσοφία που έχει βάλει από τη πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε.

Παρόλο το ενδιαφέρον του κόσμου της πόλης, της δημοτικής αρχής αλλά και της περιφέρειας για την συμμετοχή της ομάδος μας στην Superleague 2, αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει στην Γ’ Εθνική κατηγορία και να κάνει πρωταθλητισμό με σκοπό την άνοδο μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, χωρίς βιαστικές κινήσεις και με σωστή οργάνωση.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΣ της FC Αλεξανδρούπολης και του Γενικού Διευθυντή, Παναγιώτη Λογαρά, προς τον Ορφέα Ξάνθης και προσωπικά στον Μπάμπη Χατζημεστή, για την πρότασή του να έρθει το ΑΦΜ στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ορφέα σε ότι απόφαση πάρει!”

Share it