Search

Το παλεύει για το “κόλπο γκρόσο” με την απόκτηση του wonderkid Φίλιπ Στουπάρεβιτς!

Σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, για την οποία άλλωστε σας είχε προϊδεάσει το SA, ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ξάνθη που προσπαθεί να αποκτήσει τον διεθνή Σέρβο επιθετικό, Φίλιπ Στουπάρεβιτς απο την Γουότφορντ.

Ο 20χρονος(γεννημένος στις 30 Αυγούστου του 2000) Σέρβος στράικερ που μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο αποτέλεσε ένα απο τα wonderkid, για τους φίλους του football manager, του Σέρβικου ποδοσφαίρου όταν σε ηλικία μόλις 16 ετών έκανε το ντεμπούτο του στην Α’ Εθνική κατηγορία με την φανέλα της Βόζντοβατς και έγινε και απο τους νεότερους παίκτες που  αγωνίστηκαν. Όντα μάλιστα και διεθνής με τις μικρές Εθνικές ο Στουπάρεβιτς τράβηξε αρκετά βλέμματα και αυτό καθώς μπορεί στην πρώτη του σεζόν να αγωνίστηκε σε 9 ματς, την αμέσως επόμενη χρονιά είχε εντυπωσιακή σεζόν φορώντας την φανέλα της Βόζντοβατς σε 30 ματς έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ.

Απο το καλοκαίρι του 2018 το όνομα του Στουπάρεβιτς είχε αρχίσει να παίζεται για τις μεγάλες της Σερβίας αλλά και αρκετά Ευρωπαϊκά κλαμπ(με Γιουβέντους και Βαλένθια να τον παρακολουθούν στενά), όμως η ακόμα πιο εντυπωσιακή σεζόν του την περίοδο 2018-2019 οπού κατέγραψε άλλες 30 συμμετοχές σκοράροντας 8 τέρματα και μοιράζοντας 3 ασίστ, εμφανίσεις που τον έφεραν στην Αγγλία με την Γουότφορντ να δίνει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της. Η Αγγλική ομάδα τον άφησε να τελειώσει την σεζόν στην Βόζντοβατς, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Τσέχικη Πρίμπραμ με την μορφή δανεισμού έχοντας 2 τέρματα σε  12 συμμετοχές στο διάστημα απο τον Σεπτέμβρη έως τον Δεκέμβρη, ενώ τον Φεβρουάριο επέστρεψε ξανά στην Βόζντοβατς οπού αγωνίστηκε έως το καλοκαίρι έχοντας 9 συμμετοχές. Ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Β’ ομάδα της Γουότφορντ.

Ο ύψους 1,84 αριστεροπόδαρος, Στουπάρεβτς είναι διεθνής με όλες της μικρές Εθνικές και έχει συμβόλαιο ακόμα 2 χρόνια με τους Άγγλους, όμως οι Ξανθιώτες δίνουν μεγάλη μάχη για να τον αποκτήσουν(κυρίως ως ελεύθερο με οψιόν πώλησης για όσο διαρκεί το συμβόλαιο του) καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που πιστεύουν πολύ πως μπορεί παρά το νεαρό της ηλικίας του να βοηθήσει την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ για να μπορέσει η Ξάνθη μελλοντικά να κερδίσει απο ενδεχόμενη πώληση του.

Share it