Search

Η νέα πρόκληση του εξωτερικού και τα δεδομένα για τον επόμενο σταθμό του Οκάν Χατζητερζόγλου

Προέρχεται απο ένα αρκετά καλό δεύτερο γύρο, καθώς στον πρώτο με τον Απόλλωνα Λάρισας στάθηκε άτυχος με τραυματισμούς και αγωνίστηκε σε 2 ματς, ωστόσο με την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας κατέγραψε 10 εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο λόγος για τον 25χρονο ξανθιώτη αμυντικό, Οκάν Χατζητερζόγλου που έχει μπει στην τελική ευθεία της επιλογής ομάδας με την φανέλα της οποίας θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν. Πάντα υπάρχει η επιλογή του ΟΦ Ιεράπετρας με τους Κρητικούς να θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν ενώ ακόμα δύο ομάδες της SL2 τον προσέγγισαν, ωστόσο στο μυαλό του Χατζητερζόγλου υπάρχει πάντα και το εξωτερικό άλλωστε οι 16 εμφανίσεις με την Ακαντέμικα την περίοδο 2019-2020 είναι απο τις καλύτερες της καριέρας του.

Μάλιστα αυτές οι εμφανίσεις του έχουν μείνει στην σκέψη αρκετών ομάδων της Ρουμανίας και γειτονικών χωρών, με αρκετές εξ’ αυτών να τον προσεγγίζουν. Πιο ζεστά απ’ όλες έχει μπει στο κόλπο η Πολιτέκνικα Ιάσι που μπορεί να υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική Ρουμανίας ωστόσο θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα για να επιστρέψει άμεσα. Ο ξανθιώτης αμυντικός μελετά αρκετά σοβαρά την πρόταση της ιστορικής ομάδας ωστόσο δεν έχει καταλήξει ακόμα κάτι που πάντως αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Share it