Search

Ο απολογισμός της πρώτης εβδομάδας προετοιμασίας του ΑΟΞ υπό τις οδηγίες του Μονρόι

Την πρώτη εβδομάδα απο την επιστροφή της στις προπονήσεις έφτασε η Ξάνθη, που με δελτίο τύπου ενημέρωση σχετικά με το πως πηγαίνει αυτή.

Την σκληρή δουλειά που ρίχνουν ο Μονρόι και οι συνεργάτες μαζί με τα νέα αποκτήματα της ομάδας αλλά και τους αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που μετέχουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, που μετά το Σαββατιάτικο ρεπό την Κυριακή επιστρέφουν ξανά στα γήπεδα για να ανεβάσουν ρυθμούς έως την Παρασκευή όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για την Βουλγαρία και το Πράβετς οπού θα γίνει το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ξανθιώτικης ομάδας.

Στην σχετική ενημέρωση της η ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρει:

Με καθημερινές διπλές προπονήσεις κύλησε το πρώτο πενθήμερο της προετοιμασίας του ΑΟ Ξάνθη που περιλάμβανε τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις καθώς επίσης κι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον Covid-19. Ο Jaime Monroy και οι συνεργάτες του, πέρα από την ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών στο πρώτο αυτό στάδιο της προετοιμασίας, δουλεύουν και με ασκήσεις με μπάλα. Νευρομυική συναρμογή, τακτική, παιχνίδια υψηλής πίεσης σε προσαρμοσμένους αγωνιστικούς χώρους με διαφορετικά ζητούμενα από τις υποομάδες, περιλαμβάνονται στην βάση του προγράμματος προπόνησης, μεταξύ άλλων. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα που το Σάββατο είχε το πρώτο της ρεπό, με τους ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν την Κυριακή στα γήπεδα.

Share it