Search

Έπιασε μεταγραφικό 16αρι με την επισημοποίηση της επιστροφής του Πλατέλλα μετά απο 8 χρόνια η Ξάνθη!

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αναμενόμενης επιστροφής(θυμηθείτε ΕΔΩ) του Βαγγέλη Πλατέλλα η Ξάνθη, φτάνοντας έτσι στις 16 επίσημες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο Πλατέλλας επιστρέφει σε γνώριμα για αυτόν λημέρια μετά απο 8 χρόνια και την σεζόν 2013-2014 όταν και αγωνίστηκε σε 19 ματς με την φανέλα της Ξάνθης(είχε προηγηθεί και η εξάμηνη παρουσία του την προηγούμενη σεζόν με 4 συμμετοχές). Για να ακολουθήσουν στην συνέχεια της μεγάλης καριέρας του 32χρονου μεσοεπιθετικού η παρουσία του σε ΑΕΚ, Ατρόμητο, Άρη, ΟΦΗ, Μπακού, Λάρισα και πέρσι στον Ιωνικό τον οποίο βοήθησε όπως και σε ΑΕΚ και Άρη να ανέβει κατηγορία, και όπως ευελπιστούν στον ΑΟΞ πως θα βοηθήσει και τον Θρακιώτικο σύλλογο στην επίτευξη του στόχου του.

Με αυτή την κίνηση η Ξάνθη έφτασε της 16 επίσημες μεταγραφές, καθώς θυμίζουμε πως η Ξάνθη έχει αποκτήσει τους: Αλέξη ΜιχαήλΧρήστο Μπάτζιο, Στέλιο Κρητικό, Αστέριο Γιακουμή, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Ηλία Τσέλιο, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, Μανώλη Τζανακάκη και Αλέξανδρο Δόρη, Μανώλη Φαζό, Λάζαρο Ηλιόπουλο, Τάσο Δημητριάδη, και τους Αυστραλούς Mohamed Adam, Fabian Monge και Matthew Scarcella 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΛΑΤΕΛΛΑ.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην ομάδα με την οποία “συστήθηκε” στην Super League 1 ακολουθώντας στη συνέχεια της καριέρας του η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος, ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Μπακού, η Λάρισα και ο περσινός πρωταθλητής στην κατηγορία, Ιωνικός.

Οκτώ χρόνια μετά, ο Βαγγέλης Πλατέλλας θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας, έχοντας κερδίσει πρωταθλήματα, κύπελλο και ανόδους.

ΒΑΓΓΕΛΗ, καλώς ήρθες και πάλι στην ΞΑΝΘΗ!

Share it