Search

Με Γιάννη Αποστολίδη στο τιμόνι η Κ19 του ΑΟΞ που ξεκινά στις 2 Αυγούστου! Βασιλειάδης και Καλαϊτζής στο τεχνικό τιμ

Την Δευτέρα 2 Αυγούστου αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας Κ19 του ΑΟΞ, έχοντας νέο πρόσωπο στην τεχνική της ηγεσία την οποία ανέλαβε ο Γιάννης Αποστολίδης.

Ο 32χρονος(14/10/1988) ξανθιώτης προπονητής μετά την εξαιρετική του παρουσία στους πάγκους των Αναγέννηση Θαλασσιάς αλλά και την Δόξα Δράμας οπού ήταν τόσο προπονητής της Κ19 όσο και μέλος του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας, το καλοκαίρι του 2020 δέχτηκε κρούση για να βρίσκεται στο πλευρό του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο της Βέροιας και μετά απο μια φανταστική σεζόν οπού η ομάδα της Ημαθίας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Football League, και πλέον τη νέα χρονιά θα επιστρέψει στην γενέτειρα του την Ξάνθη για λογαριασμό της ΠΑΕ Ξάνθη και της ομάδας Νέων του συλλόγου, στην οποία υπήρξε ποδοσφαιριστής.

Να τονίσουμε πως ο Γιάννης Αποστολίδης είναι κάτοχος UEFA A αλλά και Youth Elite, και αν μη τι άλλο και για τον ίδιο αποτελεί σπουδαίο κίνητρο να βρίσκεται στην ομάδα της πόλης του. Και μάλιστα προπονώντας παιδιά που είναι ένα βήμα πριν την πρώτη ομάδα, κάτι που δίνει μεγάλο κίνητρο και στα παιδιά αλλα φυσικά και σε αυτόν.

Στο πλευρό του Γιάννη Αποστολίδη θα βρίσκεται ο Ιάσωνας Βασιλειάδης που παραμένει στην θέση του ως γυμναστής, όπως και ο Νίκος Καλαϊτζής που πέρα απο την Κ17(δείτε ΕΔΩ το τεχνικό τιμ) θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων και της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Share it