Search

Με κάθε επισημότητα παίκτες της Ξάνθης οι Μανώλης Φαζός και Λάζαρος Ηλιόπουλος!

Παίκτες της Ξάνθης και με την…βούλα είναι οι Μανώλης Φαζός και Λάζαρος Ηλιόπουλος, όπως σας είχε προαναγγείλει το SA, με αμφότερους να ανακοινώνονται επίσημα απο την Θρακιώτικη ΠΑΕ.

Με αυτές τις δύο κινήσεις η Ξάνθη έφτασε της 14 επίσημες μεταγραφές, καθώς θυμίζουμε πως η Ξάνθη έχει αποκτήσει τους: Αλέξη ΜιχαήλΧρήστο Μπάτζιο, Στέλιο Κρητικό, Αστέριο Γιακουμή, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Ηλία Τσέλιο, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, Μανώλη Τζανακάκη και Αλέξανδρο Δόρη, και τους Αυστραλούς Mohamed Adam, Fabian Monge και Matthew Scarcella 

Οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των δύο παικτών αναφέρουν:

“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΜΑΝΩΛΗ ΦΑΖΟ. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός (γεν 12/08/1995) ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2013-14 στον ΟΦΗ, όπου έπαιξε μέχρι το 2017-18 αγωνιζόμενος και στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες μαζί του. Ακολούθησε ο Κισσαμικός και ο Ολυμπιακός Βόλος, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν στον Ιωνικό, πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές. Μανώλη καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!”

http://

” Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΛΑΖΑΡΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Φλώρινα, στα ηλικιακά πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-20 της SL1 με τον Λεβαδειακό, στην ΑΕΠ Πιτσιλιάς στην Κύπρο, στον Ερμή Αμυνταίου και τον Εδεσσαϊκό, που ήταν και η προηγούμενη ομάδα του. Λάζαρε, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!”

Share it