Search

Πάει για την έκπληξη με Ζαντέρ Σαντάνα για το αριστερό άκρο η Ξάνθη!(+video)

Σε μια κίνηση που αν μη τι άλλο θα ταράξει τα νερά της Super League 2 ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ξάνθη που βρίσκεται σε επαφές με τον πολύπειρο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Ζαντέρ Ριμπέιρο Σαντάνα.

Όπως αποκαλύπτει η Κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net η ομάδα της Ξάνθης είναι σε επαφές με τον 33χρονο αριστερό μπακ που είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου του 1988 στην Feira de Santana. Στην μεγάλη καριέρα του ο Ζαντέρ έχει φορέσει την φανέλα των Μαρίγια, Ζουβεντούδ στην πατρίδα του, Ολιανένσε, Ζιλ Βιθέντε, Άβες και Μορεϊρένσε στην Πορτογαλία, Απόλλων Λεμεσού και Πάφου στην Κύπρο, στον Ερυθρό Αστέρα με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε και στο Champions League, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνιζόταν στην Βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ.

Παίκτης που φημίζεται για τον δυναμισμό και την ταχύτητα του, ενώ είναι ιδιαίτερα επιθετικός παρότι μπακ για αυτό και άλλωστε έχει αγωνιστεί αρκετές φορές και ως αριστερός χαφ στην καριέρα του. Να σημειωθεί οτι έχει αγωνιστεί σε 6 ματς του Champions League με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, και 11 ματς στο Europa League με αυτή του Απόλλωνα Λεμεσού. Έχει αγωνιστεί σε πάνω απο 80 παιχνίδια στην Πορτογαλική Λίγκα, ενώ εντυπωσίασε με την παρουσία του στην Κύπρο και κυρίως στον Απόλλωνα με την φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 39 ματς καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει 5 γκολ και να δώσει 4 ασίστ, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και στην Πάφο με 17 συμμετοχές προτού πάρει μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα την φανέλα του οποίου φόρεσε σε 15 ματς σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Στην μεγάλη καριέρα του έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα(2019-2020) και ένα Κύπελλο Πορτογαλία με την Μορεϊρένσε(2016-2017)

Photo Credits: Foto de Getty / Srdjan Stevanovic,

Share it