Search

“Γη και ύδωρ” δίνει για την απόκτηση του next big thing της Ξάνθης Κ. Θυμιάνη ομάδα του “big 4”!

Αποτέλεσε ένα απο τα λίγα αλλά μεγάλα κέρδη της περσινής σεζόν για την Ξάνθη, καθώς μπορεί να μην επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου αλλά μετά απο αρκετά χρόνια ένας  νεαρός ποδοσφαιριστής που αναδείχτηκε απο την Ακαδημία του συλλόγου πήρε γεμάτες συμμετοχές.

Ο λόγος φυσικά για τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη που για πολλούς αποτελεί το next big thing της Ξάνθης και αν μη τι άλλο φαίνεται πως θα δικαιωθούν μια και για την περίπτωση του μέσου απο την Πτολεμαίδα υπάρχει πολύ ζεστό ενδιαφέρον και των 4 “μεγάλων” του Ελληνικού ποδοσφαίρου με μια εξ αυτών μάλιστα να είναι έτοιμη να προχωρήσει και σε επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SA αυτή είναι η ΑΕΚ με τους “κιτρινόμαυρους”  να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε δυνατή πρόταση για την απόκτηση του 20χρονου, θέλοντας να προλάβουν τον Παναθηναϊκό που εδώ και καιρό εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του “Θυμια” αλλά και των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που καλοβλέπουν την περίπτωση του διεθνής με την Εθνική Ελπίδων μεσοαμυντικού του ΑΟΞ. Άλλωστε υπάρχει και η παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου στην ΑΕΚ , που γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του Θυμιάνη άλλωστε με αυτόν Τεχνικό Διευθυντή στην Ξάνθη αποκτήθηκε απο τον Ηρακλή Πτολεμαίδας και έγινε επαγγελματίας το 2018.

Άλλωστε ο Θυμιάνης που έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές απο τα Κ16 έως και την Κ21, έδειξε με την περσινή του γεμάτη σεζόν(21 συμμετοχές) πανέτοιμος για το παραπάνω βήμα, κάτι που όπως φαίνεται δεν πέρασε απαρατήρητο απο τους σκάουτερ των “μεγάλων” ομάδων που τον έχουν βάλει ψηλά στην λίστα.

Πλέον στην ομάδα της Ξάνθης αναμένουν την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος για να μελετήσουν την κατάσταση και να πράξουν το καλύτερο τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αλλά πάνω απ’ όλα για την ίδια την ομάδα. Πάντως όλα δείχνουν πως εκτός απροόπτου ο “Θυμια” θα αποτελέσει την πρώτη ηχηρή πώληση της νέας εποχής του ΑΟΞ, δικαιώνοντας την απόφαση των ιθυνόντων του συλλόγου να εμπιστευτούν τον νεαρό μέσο(που μάλιστα ήταν και στους αρχηγούς της ομάδας και παρά τα 19 του χρόνια φόρεσε το περιβραχιόνιο του ΑΟΞ) αλλά και δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον δρόμο για το μέλλον,

Share it