Search

Η Νικολέτα Αντωνιάδη & ο Θανάσης Τσιτσιμάκας στο SportsAddict.gr (+video)

Η Νικολέτα Αντωνιάδη από το Διδυμότειχο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας Κ18 στα 100μ. με εμπόδια στον Βόλο στις 11 Ιουλίου. Τώρα προετοιμάζεται για την συνάντηση «Ελλάς-Κύπρος» που διεξάγεται 21-22 Ιουλίου και στην οποία θα βρεθούν οι κορυφαίοι των δύο χωρών στην ηλικιακή κατηγορία U18. Μία κατηγορία στην οποία συμμετέχει με επιτυχία αν και είναι γεννημένη 7 Δεκεμβρίου του 2005, δηλαδή ούτε 16 ετών.

Το SportsAddict.gr και ο Κοσμάς Πανταζής, συνάντησαν την αθλήτρια των Μυρμιδόνων και τον προπονητή της Θανάση Τσιτσιμάκα στην Αλεξανδρούπολη. Εκεί όπου λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη συνάντηση στην Κύπρο, ολοκλήρωνε την προετοιμασία της.

Ο λόγος που προπονήθηκε (και) στο «Φώτης Κοσμάς» είναι η έλλειψη ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις στην πόλη των κάστρων να διεξάγονται στο εξαιρετικό κλειστό προπονητήριο, το οποίο έχει επιμεληθεί καταλλήλως ο κ. Τσιτσιμάκας έτσι ώστε να προπονείται σε εξαιρετικές συνθήκες η αθλήτρια του.

Η «χρυσή» Αντωνιάδη μίλησε στο SA για το πάθος για το άθλημα, για τον στόχο της στην επόμενη διοργάνωση, για τις συνθήκες στο Διδυμότειχο, ενώ αποκάλυψε τι σημαίνει το σχοινάκι που έχει περασμένο στο αριστερό της πόδι.

Ο προπονητής της Θανάσης Τσιτσιμάκας, την χαρακτήρισε εργάτρια, μίλησε για την δουλειά που γίνεται στους Μυρμιδόνες και για τα παιδιά που έρχονται, ενώ δεν μάσησε τα λόγια του για τις συνθήκες στο Διδυμότειχο:

 

Share it