Search

Αλεξανδρούπολη: Το παλιό κολυμβητήριο μεταμορφώνεται σε… πάρκο

Όπως όλα δείχνουν… η Αλεξανδρούπολη θα αποκτήσει ένα ακόμα “πάρκο τσέπης” αυτή τη φορά στο χώρο όπου στεγαζόταν το παλιό κολυμβητήριο της πόλης.

Αυτό δείχνουν οι εικόνες που έφτασαν στο focustonevro.gr που αποτυπώνουν την έντονη βλάστηση που έχει αναπτυχθεί πιο σημείο. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος του παλιού κολυμβητηρίου.

Η βλάστηση που έχει αναπτυχθεί εκεί είναι η φυσιολογική εξέλιξη σε ένα μέρος που είναι απόλυτα παρατημένο!

Αξιοσημείωτο είναι ότι εκεί που βρισκόταν η μικρή πισίνα, τώρα υπάρχει ένας λοφίσκος ιδανικός για αναρρίχηση!!! Άλλα σημεία του χώρου θυμίζουν “βραχόκηπο” που θα ζήλευε κάθε εταιρεία διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων…

Η δημοτική αρχή δείχνει να έχει ξεχάσει αυτό το σημείο της πόλης!

Από εδώ και πέρα η περιοχή κινδυνεύει να μετατραπεί σε εστία μόλυνσης και να χαρακτηριστεί ως ένα ακόμα παραμελημένο σημείο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως μας λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι με αυτή την εικόνα υποδεχόμαστε τους επισκέπτες της Αλεξανδρούπολης.

Είναι πραγματικά θλιβερές οι εικόνες!

Δεν φτάνει μάλιστα που δεν αξιοποιείται ο χώρος, αλλά ούτε καν μία περίφραξη δεν υπάρχει για να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε απρόσκλητους επισκέπτες.

Είναι ενδιαφέρον το πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση στο εσωτερικό αφού υπάρχουν δύο σημεία όπου η περίφραξη είναι ανοιχτή (άγνωστο για ποιο λόγο) από τα οποία μπορεί εύκολα και χωρίς περιορισμό να εισέλθει στον χώρο κάποιο άτομο, ακόμα και παιδιά!

Στο σημείο αυτό βάζουμε έναν μεγάλο αστερίσκο αναφορικά με το ενδεχόμενο ατυχήματος στο εσωτερικό του χώρου…

Άλλωστε δεν υπάρχει ούτε καν απαγορευτική πινακίδα.

Αλήθεια δεν απαγορεύεται η είσοδος σε αυτόν τον χώρο;;

Αφού λοιπόν δεν θέλετε να το αξιοποιήσετε, δεν θέλετε να το περιφράξετε, δεν θέλετε να το διατηρήσετε έστω στοιχειωδώς καθαρό… τουλάχιστον βάλτε μία πινακίδα: Adventure park.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: focustonevro.gr

Share it