Search

Τρεις ακόμα ανανεώσεις στον Πανθρακικό!

Η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται, πυρετωδώς, με τους πράσινους έχοντας και τον τίτλο του απόλυτου φαβορί, να έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου και μετέπειτα την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες.

Τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Πανθρακικό και συγκεκριμένα ο Άγγελος Λειβαδιώτης, ο Άνταμ Καλογρανάς και ο Παύλος Σμάλης.

Ο πρώτος ήταν μέχρι πρότινος ένας εκ των βασικών στόπερ του συλλόγου, ο δεύτερος πάντα φρόντιζε να αρπάξει τις ευκαιρίες που του δώθηκαν από τον Νίκο Μπαχαρίδη, ενώ ο τελευταίος είναι ένας από τους υποσχόμενους νεαρούς ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους η ομάδα θέλει να χτίσει το μέλλον της.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγελο Λειβαδιώτη.

Ο Κομοτηναίος κεντρικός αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού αγωνιζόμενος με επιτυχία στην Κ19 και την Κ20. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Έβρου Σουφλίου και της Δόξας Προσκυνητών ενώ πριν δυο χρόνια πανηγύρισε την κατάκτηση του νταμπλ της ΕΠΣ Θράκης αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Την σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών ενώ επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του το 2020 προλαβαίνοντας να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης”.

Ευχόμαστε στον Άγγελο μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του Πανθρακικού!”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του 17χρονου Παύλου Σμάλη.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος, γεννημένος το 2004, ζει για το ποδόσφαιρο και ξεκίνησε την ενασχόληση του με αυτό από την Β΄ Δημοτικού αγωνιζόμενος αρχικά στην ακαδημία ποδοσφαίρου στην Μεσούνη ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Στην συνέχεια πήρε παραστάσεις παρά την μικρή του ηλικία τόσο στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Β΄ ΕΠΣ Θράκης) όσο και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται την σεζόν 2019/20 αλλά και τον Ορφέα Ξυλαγανής, με τον οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την σεζόν. Στον Πανθρακικό αγωνίστηκε την σεζόν 2020/21 προλαβαίνοντας να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης”.

Του ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν γεμάτη υγεία και διάθεση για σκληρή δουλειά αγωνιζόμενος με την φανέλα με τον πυρσό στο στήθος.”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άνταμ Καλογρανά.

Ο Άνταμ είναι ακόμα ένα μέλος του ποδοσφαίρου της Ροδόπης, πάνω στους οποίους χτίζεται ο νέος Πανθρακικός. Αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και ως αμυντικός μέσος.

Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 2002 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, από οπου μετακόμισε στην Ξάνθη αγωνιζόμενος στην Κ15 και Κ17 του ΑΟ Ξάνθης. Η επιστροφή του στα γήπεδα της Ροδόπης τον βρήκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όπου πανηγύρισε το νταμπλ ενώ πριν 2 χρονια αγωνίστηκε με την φανέλα της Δόξας Γρατινής. Πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στον Πανθρακικό, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Super Cup “Νίκος Ντοσίδης”. Στην συνέχεια αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Ελπίδα Σαπών.

Ευχόμαστε στον Άνταμ πολλές Πανθρακικές επιτυχίες…”

Share it