Search

Με Ανδραβίζο & Γκούβερ στην τεχνική ηγεσία και τη νέα σεζόν ο Εθνικός!

Προπονητής της ανδρικής ομάδας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και τη νέα χρονιά στην Α2 θα είναι ο Γιώργος Ανδραβίζος.

Δίπλα του ο κόουτς της ομάδας θα έχει και πάλι την Όλγα Γκούβερ, ενώ ήδη οι δυο τους καταστρώνουν τα πλάνα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr, το ρόστερ με τους παίκτες που ήρθαν πέρυσι στον σύλλογο αλλά δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν καθώς το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω lockdown, δεν θα αλλάξει ιδιαίτερα, με τον βασικό κορμό να παραμένει ίδιος, ενώ αναμένονται ελάχιστες προσθαφαιρέσεις. Κάποιες από αυτές έχουν ήδη γίνει με Αρχοντούδη, Χρηστουηλία και Στοϊλούδη να συνεχίζουν στον Άθλο Ορεστιάδας

Μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες αναμένεται να προστεθούν στο τμήμα και νέα πρόσωπα (κυρίως διοικητικά), ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις και στο κομμάτι των ακαδημιών.

Κάπου εδώ θα πρέπει να αναφερθεί, πως το SportsAddict ήταν από την αρχή το μόνο μέσο της Θράκης που δεν προχώρησε σε δημοσιεύσεις σχετικά με το μέλλον Ανδραβίζου & Γκούβερ στον σύλλογο, καθώς διοίκηση και προπονητές ήταν σε συζητήσεις και τίποτα δεν ήταν δεδομένο. Τελικά οι δύο πλευρές βρήκαν την χρυσή τομή, συνεχίζουν μαζί και ετοιμάζουν τον Εθνικό για τη νέα σεζόν στην Α2.

Share it