Search

Στον τελικό του Εφηβικού ο Λεύκιππος Ξάνθης με εμφατική νίκη επί του Πανσερραϊκού!

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία η εφηβική ομάδα του Λεύκιππου Ξάνθης νίκησε τον Πανσερραϊκό με 74-48 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ελευθερούπολης και πέρασε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Έκει όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Καβάλας ο οποίος επικράτησε στο Αμοιρίδειο του ΓΑΣ Κομοτηνή, με τον τελικό να αναμένεται να διεξαχθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας σε μέρα και ώρα που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

Στο αγωνιστικό η ομάδα του Λεωνίδα Μαγιάννη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και απο την αρχή του αγώνα επέβαλε τον δικό της ρυθμό, χτίζοντας διψήφια διαφορά που διατήρησε και μεγάλωσε στην διάρκεια του ματς για να φτάσει στο τελικό +26(74-48). Για τους νικητές κορυφαίοι ήταν οι Σαββίδης, Βασαλάκης, Βάμπουλας και Πεχλιβανίδης που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων. Ενώ απο την ομάδα των Σερρών διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν οι Κωφοτόλης, Γρηγοριάδης και Λάτσιος.

Διαιτητές: Ζαχαριάδης – Κατρακάρης

Τα δεκάλεπτα: 27 – 12, 40 – 27(ημίχρονο), 54 – 39, 74 – 48(τελικό αποτέλεσμα)

Λεύκιππος (Μαγιάννης): Μακαρατζής 5(1), Δεληγιάννης 6,  Πεχλιβανίδης 10(2), Βασαλάκης 13(3), Αλεμδάρ, Σαββίδης 16(1), Κοπτόπουλος 2, Βάμπουλας 11, Τσιρχόγλου 7,  Μουργόπουλος, Ιωαννίδης 4, Καλεντζή

Πανσερραϊκός (Σαμαράς) : Κωφοτόλης 18(1) , Δρουμαλιάς 1, Μομοχήρ, Λάτσιος 10, Παυλίδης 2, Ζηλιαχοβάλης, Τζιλερίδης, Γρηγοριάδης 12 (1), Γεωργιτσίκης 1, Φαρδέλλας 4, Δεμέλκας,Βασιλείου

Photo Credit: Τάσος Πατσίδης

Share it