Search

Κεχαγιάς: “Η Ξάνθη πρέπει να βρίσκεται στην SL1, μαζί με την άνοδο να βγουν και νέα παιδιά”

Για την ανάληψη των καθηκόντων του ως τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ξάνθης μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Νίκος Κεχαγιάς.

«Μου έγινε μία πρόταση από την Ξάνθη, την αξιολόγησα και θεώρησα ότι είναι γνώριμο το περιβάλλον. Η καινούργια διοίκηση αποτελείται από αξιόλογα άτομα και υπάρχει πλάνο και όραμα. Είχαμε κοινή φιλοσοφία και αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος για τα τμήματα υποδομής. Το μόνο που μπορεί να γίνει το επόμενο διάστημα είναι να διαμορφωθεί το ρόστερ των ακαδημιών και να καλέσουμε παιδιά για να στελεχώσουμε τα τμήματα. Θα πρέπει να επιδιώξουμε να βγάλουμε παιδιά που θα βρεθούν αργότερα στην μεγάλη ομάδα. Έτσι θα είναι βιώσιμη η ομάδα. Πρέπει οι προπονητές των πρώτων ομάδων να εμπιστευτούν τα νεαρά παιδιά. Είδαμε τα παραδείγματα των Τζόλη και Τσιγγάρα».

Για την συνεργασία του με τον προπονητή της πρώτης ομάδας σημείωσε: «Είναι 38 χρονών ο προπονητής μας και έχει δουλέψει με μικρές ηλικίες, πιστεύει στα νεαρά παιδιά. Η Ξάνθη βρίσκεται για άλλους λόγους στην Super League 2, πρέπει να βρίσκεται στην Super League 1. Ταυτόχρονα με τον στόχο της ανόδου θα πρέπει να βγαίνουν και παιδιά».

Share it