Search

Στην Τουρκία και την Σίβασπορ ο νέος σταθμός του Δημήτρη Γούτα!

Στη Τουρκική Σιβασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Γούτας. Ο Θασίτηςστόπερ που αποχώρησε από τον Ατρόμητο και παρά την αρχική συμφωνία με την ΑΕΚ που τελικά δεν προχώρησε και αναζήτησε άλλου το νέο σταθμό της καριέρας του.

Τελικά αυτή ήρθε από την Τουρκία και την Σίβασπορ με τον Γούτα να υπογράφει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο από τη γειτονική χώρα. Νωρίτερα, πάντως, ο Έλληνας στόπερ είχε κρούση και από άλλη τουρκική ομάδα την Γκεζτέπε, αλλά η Σίβασπορ τελικά κατάφερε να αποσπάσει την θετική του απάντηση.

http://

Ο Θασίτης αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μετρώντας 102 συμμετοχές σε 4 χρόνια, παίρνοντας μεταγραφή για τον Ολυμπιακό ο οποίος τον είχε αποκτήσει με το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ τον Ιούλιο του 2015. Στην ομάδα του Πειραιά δεν κατάφερε να στεριώσει και ο Ατρόμητος τον απέκτησε το 2019, μετρώντας 72 συμμετοχές, σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ, ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί σε Σιντ Τρούιντεν, Κορτράικ και Λεχ Πόζναν.

http://

Share it