Search

Διαμαντόπουλος: “Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή, δεν είναι στην φυσική της θέση η Ξάνθη που πρέπει να ανέβει”

Για τη μετακίνηση του στην Ξάνθη μίλησε ο έμπειρος επιθετικός, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Πέρα απο την μεταγραφή του στους Θρακιώτες ο επιθετικός της Ξάνθης, πλέον, ρωτήθηκε και για την πρώην ομάδα του τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Ξάνθη: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Άρχισε χθες η συνεργασία μας. Είναι μια καλή ομάδα, που δεν είναι στη φυσική της θέση ομως. Συνάντησα οργανωτικά πράγματα που ελάχιστες ομάδες τα έχουν. Ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Το θέμα είναι να ανέβει».

Για Άρης: «Επιθετικά είναι επικίνδυνος, δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει. Πίσω μας τα χαλάει. Μόλις αρχίσουν τα παιχνίδια, θα σοβαρευτεί και θα παίξει όπως πρεπει και πίσω. Εξάλλου, αυτό ήταν και το κλειδί της επιτυχίας πέρυσι. Έκανε ένα βήμα πριν τον τελικό, πριν τη δεύτερη θέση.

Οι φιλοδοξίες έχουν μεγαλώσει και για να χαρούν επιτέλους πρέπει να έρθει το Κύπελλο ή η δεύτερη θέση. Το Κύπελλο είναι πιο εφικτός στόχος. Υπάρχει δίψα πολύ. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος με την έλευση του Λουτσέσκου, η ΑΕΚ έχει κάνει κινήσεις. Θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα φέτος».

Για απώλεια Ροζ: «Δύσκολα καλύπτεται το κενό. Μπορεί να έρθει και ένας καλύτερος παίκτης και να μην καταφέρει να προσαρμοστεί».

Για Μήτρογλου: «Υπάρχουν ευκαιρίες και δημιουργία. Θα έρθει και το γκολ με μαθηματική ακρίβεια».

Για το φιλικό με τον Ολυμπιακό: «Έχει τύχει να κάνουμε πρόβα τζενεράλε με ομάδα υποδεέστερη. Το φιλικό αυτό δεν ξέρω γιατί έγινε, δεν μπορώ να το κρίνω».

Για τα ματς με την Αστάνα: «Υπάρχουν παίκτες αρκετά χρόνια στην ομάδα και ξέρουν τι σημαίνει το παιχνίδι, θα παρουσιαστούν έτοιμοι».

Share it