Search

Ο απολογισμός του απολύτως επιτυχημένου 36ου ΠΠΠΔΣ

Με τον Μεγάλο Τελικό της 11ης Ιουλίου και τον ΑΡΜΑ Πρωταθλητή, ολοκληρώθηκε το 36ο ΠΠΠΔΣ.

Η διοργάνωση που φέτος διεξήχθη στην Κομοτηνή, με καθυστέρηση ενός χρόνου, θεωρείται απολύτως επιτυχημένη και χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες στην ιστορία του θεσμού, από όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την υποδοχή και τη φιλοξενία που έτυχαν, όσο και για την τεράστια προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά.

Οι λόγοι που έκαναν το φετινό Πρωτάθλημα ξεχωριστό ήταν πολλοί. Η τεράστια και κυρίως επιτυχημένη προσπάθεια της οργανωτικής επιτροπής για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης σε καιρούς περίεργους, η αναγνώριση του Πρωταθλήματος από την ΓΓΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της, η διεξαγωγή του πρώτου ιστορικού φιλικού γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας δικηγόρων, κόντρα στην Ιταλική Lex Catania, το φιλικό των Βετεράνων του Πρωταγόρα, η βράβευση του Πρωταθλητή Ευρώπης Δημήτρη Παπαδόπουλου, η παρουσία εκλεκτών προσώπων, όπως του προέδρου της Super League Λεωνίδα Μπουτσικάρη, του Μάνατζερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου ΔΣ Τιμπό Πανιέ, του πρώην προπονητή του Πανθρακικού Γιάννη Χατζηνικολάου, του πρώην θρύλου του Ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργου Κωστίκου και βουλευτών, ο αριθμός των συμμετεχόντων (18) που ήταν οι περισσότεροι σε τελική φάση, η πραγματοποίηση ποδοσφαιρικού αγώνα στο Πανθρακικό Στάδιο μετά από πολλά χρόνια και πολλά ακόμα.

Ωστόσο με τη σύμφωνη γνώμη όλων, η σημαντικότερη στιγμή του θεσμού, ήταν η μετονομασία του ΔΣ Ιωάννινων σε ΔΣ Ιωαννίνων “Μάριος Ζώνιος”, με την ομάδα της Ηπείρου να αποδίδει έτσι ελάχιστο φόρο τιμής στον αποθανόντα παίκτη της. Μάλιστα πριν την έναρξη του πρώτου της αγώνα στη διοργάνωση, παρέδωσε και μια εμφάνιση στην σύζυγο του, με το όνομά του, ενώ στην απονομή του Μεγάλου Τελικού, ο αρχηγός του ΑΡΜΑ σήκωσε την κούπα μαζί με την σύζυγο του Μάριου Ζώνιου. Το τελευταίο μάλιστα πέραν από ένδειξη fair play, οφείλεται και στο γεγονός πως όλη η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στον πρώην παίκτη και δικηγόρο των Ιωαννίνων.

Ακόμα, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά ξεχώρισε η παρουσία των ανθρώπων του Ερυθρού Σταυρού και των εθελοντριών, που από την πλευρά τους επίσης συνέβαλαν στην καλύτερη διοργάνωση των αγώνων. Μάλιστα, αυτή ήταν επίσης η πρώτη διοργάνωση, που διεξήχθη με απινιδωτές σε κάθε γήπεδο!

Το SA σας μετέφερε όλο αυτό το διάστημα, όλα τα νέα από την διοργάνωση και από την πλευρά του, θα ήθελε επίσης να συγχαρεί, την οργανωτική επιτροπή, τον Πρωταθλητή ΑΡΜΑ και όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή στη Θράκη μας.

Στη διοργάνωση σημειώθηκαν 111 τέρματα, με τον Θοδωρή Κρανά των Ιωαννίνων να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ και την ομάδα του να κερδίζει επίσης το βραβείο fair play, ενώ MVP ανακυρήχθηκε ο Ιορδάνης Μαυρομάτης του ΑΡΜΑ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με αυτήν της την κατάκτηση έφτασε τις 9, συμπεριλαμβανομένων των τροπαίων που κατέκτησε μόνος του ο Αρμενόπουλος (η μια από τις δύο ομάδες που συνέθεσαν τον ΑΡ.Μ.Α, με την έτερη να είναι ο Μέγας Αλέξανδρος), ενώ στην κορυφή των κατακτήσεων παρέμεινε ο Αριστοτέλης.

Αναλυτικά η βίβλος του ΠΠΠΔΣ:

  1. Αριστοτέλης 12
  2. Αρμενόπουλος-ΑΡΜΑ 9
  3. Σόλων 8
  4. Πειραιάς 1
  5. Δημοσθένης 1
  6. Κοζάνη 1
  7. Λάρισα 1
  8. Ιωάννινα 1
  9. Δράκων 1

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Πουλακίδα, μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης, στον οποίο αξίζουν επίσης πολλά συγχαρητήρια:

“Το 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 11/7/2021.

🏆Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής ευχαριστούμε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μας από το Σεπτέμβριο του 2019 που αναλάβαμε να διοργανώσουμε τη μεγάλη αυτή γιορτή. Θα αρκεστούμε σε απλή αναφορά αν και η βοήθεια όλων ήταν τεράστια και χάρη σε αυτήν, η διοργάνωση της Κομοτηνής θεωρήθηκε, από τους συμμετέχοντες δικηγόρους Ελλάδας-Κύπρου-Ιταλίας, από τις καλύτερες στην ιστορία του θεσμού παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες (covid19).
🏆Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε το ΔΣ του Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης και το ΔΣ του ΛΕΑΔΡ που “ανέχτηκαν” και στήριξαν οικονομικά και ηθικά τη διοργάνωση.
🏆Ευχαριστούμε το Δήμος Κομοτηνής VisitKomotini για το ενδιαφέρον και τις λύσεις που έδωσε σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάστηκε, την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ΘΡΑΚΗΣ ως συνδιοργανώτρια, τους βουλευτές Ροδόπης Evripidis Stylianidis- Ευριπίδης Στυλιανίδης και Δημητρης Χαριτου για τη συνεχή παρουσία τους και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που έθεσε υπό την αιγίδα της τη μεγαλύτερη διοργάνωση κλαδικού/εργασιακού αθλητισμού στην Ελλάδα.
🏆Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Θράκης, την Επιτροπή διαιτησίας Επς Θράκης για την διατήρηση των ορθών αγωνιστικών προτύπων και τις ομάδες Panthrakikos FC και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ – Α.Ε.Κ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και στην Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικό Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής για την παραχώρηση και άρτια συντήρηση των γηπέδων.
🏆Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Α.Ε, ΚονΚαΣε , MAX O.E, AWAY The New Era, Scenario wine espresso culture, La Corte για τις ποιοτικές υπηρεσίες και τις αξέχαστες εμπειρίες που προσέφεραν στους συμμετέχοντες και τους χορηγούς της Ποδοσφαιρική Ομάδα Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Σοκολάτα Arte Maxima Wedding Entos-Sato Komotini Sultan Tepe Λεφογλου Μπασδανη-Σακαρης Μεσιτικο Salpıgıdıs Harıs The massage method Πάνος Δέλτσιου Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας Αλμπάνης Ιωάννης για τη συνεχή στήριξή τους.
🏆Ευχαριστούμε τους εθελοντές διασώστες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, τον επικεφαλής Konstantinos Imanimidis και τη συνάδελφο και Πρόεδρο Tzelepi Klara για την ακούραστη παρούσια τους στους 34 αγώνες που διεξήχθησαν.
🏆Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας 2K Project Ekom_ Πρόταξη Μπραντής Εκτυπώσεις Ανθολόγιο flower shop ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ Ποτοποιια-Οινοποιια Θρακης Α.Β.Ε.Ε. και τα ξενοδοχεία της πόλης για την ποιότητα της δουλειάς τους που μας έκανε να καμαρώνουμε.
🏆Ευχαριστούμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη της διοργάνωσης και ειδικά για το καθημερινό ενδιαφέρον και στήριξη Rodopi Sports Skoutaridis Giorgos Παρατηρητής της Θράκης Vasilis Stoakis SportsAddict.gr Κωστας Νας Χρόνος Εφημερίδα Εφημερίδα Περισκόπιο ΕΡΤ Κομοτηνής Θρακική Αγορά
🏆Ευχαριστούμε τους προσκεκλημένους, Thibault Pagnier Manager του Mundiavocat, World Football Cup for Lawyers, την ιταλική δικηγορική ομάδα ASD Lex Catania, το Σύλλογο Αποφοίτων Νομικής ΔΠΘ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΔΠΘ Πρωταγορας και τον συνάδελφο και Πρόεδρο της Greek Super League , Λεωνίδα Μπουτσικάρη, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
🏆Τέλος, ευχαριστούμε όλα τα μέλη της ομάδας του ΔΣΡ και την ομάδα των εθελοντών για το χρόνο, τη διάθεση και την ενέργεια που κατέβαλαν προκειμένου η φιλοξενία να συνεχίσει να είναι το γνωστότερο εξαγώγιμο προϊόν της Κομοτηνής.
🏆Η φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκε τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που τέθηκαν από την Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες από Ελλάδα και Ευρώπη.
🏆Όλοι μαζί με τη συνεργασία μας, τη διάθεσή μας και το μεράκι μας αποδείξαμε ότι η Κομοτηνή δεν είναι μόνο μία φοιτητούπολη αλλά μπορεί να αποτελέσει θελκτικό τουριστικό προορισμό με υψηλής ποιότητας παροχές και φιλοξενία.
🏖 Από όλους τους παραπάνω ..Καλό καλοκαίρι !”

Share it