Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής κολύμβησης στην Αλεξανδρούπολη και τώρα… Τόκιο!

Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου η δεκαήμερη προετοιμασία των περισσότερων μελών της ολυμπιακής ομάδας κλασικής κολύμβησης, η οποία πραγματοποίησε στην Αλεξανδρούπολη το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκαν για 10 ημέρες οι αθλητές και οι αθλήτριες Κριστιάν Γκολομέεβ, Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Άλκης Κυνηγάκης, Κώστας Μερετσόλιας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Οδυσσέας Μελαδίνης και οι προπονητές Άκης Οικονόμου, Βαγγέλης Κοζομπόλης, Κώστας Τζιλιβάκης, Τάσος Καράμπελας και Παναγιώτης Βελέντζας.

Δεν έδωσαν το παρόν και προετοιμάστηκαν σε άλλα μέρη οι Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης και Δημήτρης Μάρκος.

Τα μέλη της αποστολής, σε δηλώσεις τους, υποστήριξαν ότι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένα από τις συνθήκες προετοιμασίας και εκφράζονται αισιόδοξα για την παρουσία τους στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κοζομπόλης κάνει έναν απολογισμό της προετοιμασιας και τονίζει στο γραφειο τύπου της ΚΟΕ:

«Αύριο, Πέμπτη 15.7.2021, ολοκληρώνεται το τελευταίο προπονητικό Καμπ της Ολυμπιακής ομάδας κολύμβησης, που διεξάγεται από 5.7.2021 στην Αλεξανδρούπολη με συμμετοχή 9 κολυμβητών-τριων και των προπονητών τους. Η προετοιμασία κύλησε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, με ιδανικές συνθήκες για την εποχή και εκτιμώ ότι έγινε πολύ ποιοτική δουλειά. Σ’ αυτό συνέβαλαν ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η ΚΟΕ τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ, όπως και τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου αλλά και τους προπονητές των τοπικών Σωματειων, για την άψογη φιλοξενία και τις εξαιρετικές συνθήκες προπόνησης, στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Δημοτικού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης “ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗΣ”. Οι κολυμβητές-τριες μας είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν απερίσπαστοι και πολύ συγκεντρωμένοι στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους, έχουν πολύ καλή διάθεση και είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε δηλώσεις αθλητών και προπονητών από ρεπορτάζ της Δέλτα Τηλεόρασης:

Share it