Search

Έβρος: Ο πιο πιστός φίλος του Άρη διέπρεψε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στα 48 του χρόνια!

Τον δύσκολο δρόμο των πανελλαδικών εξετάσεων για να ξαναπεράσει στο πανεπιστήμιο διάλεξε ένας 48χρονος πολύτεκνος πατέρας.

Πρόκειται για τον Κώστα Ταπεινόπουλο που κατάγεται από τον Ροδόλιβο Σερρών και είναι διοικητής στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σουφλίου, πόλη όπου μένει τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο πατέρας 4 αγοριών επέστρεψε στο διάβασμα αρκετά χρόνια μετά την αποφοίτησή του και από το σχολείο και από το πανεπιστήμιο, διάβασε τα μαθήματα της τρίτης Λυκείου και έδωσε ξανά πανελλήνιες. Αυτό που κατάφερε είναι αξιέπαινο όχι μόνο γιατί βρήκε το χρόνο, αλλά γιατί με τους βαθμούς που έγραψε μπορεί να περάσει σχεδόν σ’ όλες τις υψηλόβαθμες σχολές.

Με 17.500 μόρια, μπαίνει ξανά στο πανεπιστήμιο, όχι όμως στη νομική που είναι η επιστήμη που σπούδασε στην πρώτη του νιότη. Όπως αναφέρει το thrakinea.gr, θα επιλέξει μία από τις σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, για να μπορεί να παρακολουθεί τις παραδόσεις και να βρίσκεται κοντά στο σπίτι και την υπηρεσία του.

 

Ο Κώστας Ταπεινόπουλος, συγκεντρώθηκε στο διάβασμα από τον περασμένο Νοέμβριο. Είναι σίγουρο όμως ότι δε θα τα είχε καταφέρει, αν η σύζυγος και τα παιδιά του, που το μεγαλύτερο είναι 11 ετών δεν τον βοηθούσαν στο μέγιστο βαθμό. Τα παιδιά του, πλέον έχουν το καλύτερο πρότυπο για να μιμηθούν. Όσο για τους τέσσερις μικρούς άνδρες του σπιτιού, έχουν κι ένα κοινό σημείο, που οφείλεται σε μία μεγάλη αγάπη του πατέρα τους. Και τα τέσσερα αγόρια, έχουν δύο ονόματα, το κύριο και το 2ο που είναι το Άρης.

Όλα ονομάστηκαν Άρης γιατί η μεγάλη αγάπη του πατέρα τους, είναι ο Άρης Θεσσαλονίκης και σίγουρα ο κύριος Ταπεινόπουλος είναι από τους πιο φανατικούς του οπαδούς στον Έβρο!

Share it