Search

Στην τελική ευθεία για νέα τριπλέτα ενίσχυσης που έρχεται στον ΑΟΞ! Η κοινή παρουσία στον Άρη που έφερε άνοδο

Με την πρώτη προπόνηση της ομάδας να μεταφέρεται για την Δευτέρα(δείτε ΕΔΩ), η ομάδα της Ξάνθης φορτσάρει στα μεταγραφικά της ώστε ο τεχνικός της ομάδας Τζέιμς Μονρόι να έχει ένα σημαντικό μέρος των παικτών που θα αποτελέσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε πως ήδη παίκτες της Ξάνθης είναι οι Αλέξης Μιχαήλ, Χρήστος Μπάτζιος, Στέλιος Κρητικός, Αστέριος Γιακουμής, Δημήτρης Ουνγιαλίδης και Ηλίας Τσέλιος. Με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέλουν να ολοκληρώσουν άμεσα ακόμα τουλάχιστον έξι μεταγραφές.

Ήδη έγινε γνωστό πως η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Ολύμπικ Σύδνεϋ για την απόκτηση των νεαρών Mohamed Adam, Fabian Monge και Matthew Scarcella(δείτε ΕΔΩ)

Απο εκεί και πέρα η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τρεις έμπειρους Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς πέρα απο τον Βαγγέλη Πλατέλλα που ουσιαστικά προανήγγειλε την μεταγραφή του σε ραδιοφωνική του συνέντευξη(δείτε ΕΔΩ), η ομάδα της Θράκης είναι έτοιμη να ντύσει στα “ερυθρόλευκα” και τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο και Μανώλη Τζανακάκη.

Ο 32χρονος Βαγγέλης Πλατέλλας που απο τον Γενάρη του 2012 έως το 2014 φόρεσε την φανέλα της Ξάνθης(26 συμμετοχές) είναι έτοιμος να φορέσει εκ νέου την φανέλα της Ξάνθης και με την εμπειρία του να την βοηθήσει να πετύχει την άνοδο, προσθέτοντας ακόμα μια στην καριέρα του μετά απο αυτές με Άρη, ΑΕΚ και Ιωνικό. Στην μεγάλη καριέρα του ο Πλατέλλας έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ατρόμητο, Άρη, ΟΦΗ, Νέφτσι Μπακού, Λάρισα και Ιωνικό.

Ο 29χρονος, Μανώλης Τζανακάκης με καριέρα σε Εργοτέλη, Ολυμπιακό, Ανόρθωση, Άρη και τον τελευταίο 1,5χρόνο στον Παναιτωλικό έρχεται για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας της ξανθιώτικης ομάδας. Και παρά τον τραυματισμό στον αχίλλειο που τον ταλαιπώρησε πέρσι(είχε 17 συμμετοχές μέχρι τον τραυματισμό τον Φεβρουάριο), έρχεται με πλούσιες παραστάσεις και γεμάτες σεζόν να δώσει σημαντική δυναμική στην δεξιά γραμμή της ομάδας.

Ο πολύπειρος 32χρονος επιθετικός, Δημήτρης Διαμαντόπουλος που αναδείχθηκε απο την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και έχει φορέσει την φανέλα των Θερμαϊκού, Εορδαϊκού, Βέροια, Φωκικό, Κέρκυρα, Απόλλων Καλαμαριάς, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλων Σμύρνης, Άρη και πέρσι στα Χανιά οπού είχε 5 γκολ σε 26 συμμετοχές.

Να σημειώσουμε πως οι τρεις τους έχουν αγωνιστεί ως συμπαίκτες στον Άρη την σεζόν 2017-2018 όταν οδήγησαν τον Άρη στην επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία με τον Διαμαντόπουλο να σημειώνει 16 γκολ εκείνη την σεζόν σε 26 ματς τον Πλατέλλα να σκοράρει 9 φορές σε 27 ματς ενώ ο Τζανακάκης είχε 21 ματς σκοράροντας και 1 τέρμα. Οι Τζανακάκης και Διαμαντόπουλος ακολούθησαν τον Άρη και στην μεγάλη κατηγορία.

Share it