Search

ΟΕΓΑ σε Εθνικό & Κοϊνάκη: «Ανακαλέστε αλλιώς θα κινηθούμε νομικά!»

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η διαμάχη μεταξύ Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης και ΜΓΣ Εθνικού.

Μετά τις πρόσφατες καταγγελίες του Εθνικού για εικόνες ντροπής στο ΤΟΛ της Μαΐστρου, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει κάποιον σύλλογο, αλλά στοχοποιώντας τον ΟΕΓΑ (θυμηθείτε εδώ), ο ΟΕΓΑ στέλνει εξώδικη διαμαρτυρία τόσο στον Σύλλογο, όσο και στην Βίκυ Κοϊνάκη, διαχειρίστρια της σελίδας του Εθνικού στο facebook.

Ο ΟΕΓΑ μάλιστα, καλεί τον Εθνικό να ανακαλέσει τα όσα κατήγγειλε εντός 24 ωρών, ειδάλλως θα κινηθεί νομικά.

Το μακροσκελές δελτίο Τύπου του ΟΕΓΑ, στο οποίο περιλαμβάνεται η προειδοποίηση προς τον Εθνικό, είναι το παρακάτω:

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΟΕΓΑ, μετά τη δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ στο facebook, του προσβλητικού, ψευδούς και συκοφαντικού κειμένου εις βάρος του εκ μέρους του ΕΘΝΙΚΟΥ και της κ. Βασιλικής Κοϊνάκη,  μέλους του Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ και διαχειρίστριας της επίσημης σελίδας του, αντέδρασε με εξώδικο το οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα κάτωθι:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ  ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ

Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης – Ο.Ε.Γ.Α.», που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, με Α.Φ.Μ. 997990405 της Δ.Ο.Υ. Αλεξανδρούπολης, νομίμως εκπροσωπουμένου.

ΚΑΤΑ

1) Της Βασιλικής Κοϊνάκη του Βασιλείου και της Σταυρούλας, κατοίκου Αλεξανδρούπολης επί της οδού Ελένης Φιλιππίδου 22, ως διαχειρίστριας της επίσημης ιστοσελίδας του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ» και

2) Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη επί της οδού Κύπρου (Πλ. Πολυτεχνείου), με Α.Φ.Μ. 090072655 της ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης, νομίμως εκπροσωπουμένου.

***************

Όπως σας είναι άριστα γνωστό, η πρώτη από εσάς, η οποία διατελείτε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», αλλά και διαχειρίστρια της επίσημης ιστοσελίδας του, στις 10/07/2021 αναρτήσατε, κατ’ εντολή και του δεύτερου από εσάς, στην επίσημη σελίδα του ως άνω συλλόγου σας, ένα ψευδές, άκρως συκοφαντικό και απαράδεκτο δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο: «ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ» και το κάτωθι περιεχόμενο: «Οι εικόνες ντροπής από ανθρώπους που δεν έχουν θέση στον χώρο του αθλητισμού, εικόνες που κάνουν τον γύρο της Ελλάδας και αφήνουν άφωνους ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο. Δεμένα όργανα με συρματόσχοινα από ανθρώπους που εκπαιδεύουν τους αθλητές στον τραμπουκισμό και στον χουλιγκανισμό… Εικόνες από ανθρώπους που φοβούνται να δείξουν την αξία τους στο γήπεδο και στους αγώνες λειτουργώντας χωρίς ηθικούς φραγμούς με τη βία, την απαξίωση θεσμών και αποφάσεων της ίδιας τους της ομοσπονδίας και του Δήμου. Εικόνες από πράξεις ανθρώπων που αυθαίρετα οικειοποιούνται τον χώρο και τα όργανα του Δήμου και της ομοσπονδίας εμποδίζοντας την ανάπτυξη του αθλήματος. Ο χώρος και τα όργανα φυσικά ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ τους ΑΘΛΗΤΕΣ! Εικόνες από έργα αλαζονικής συμπεριφοράς ανθρώπων που θεωρούν (και εφόσον δεν υπάρχει αντίλογος από τις αρχές) ότι το Δημοτικό Κτίριο τους ανήκει. Εικόνες που ευτυχώς στους άλλους κλειστούς ή ανοιχτούς αθλητικούς χώρους της Αλεξανδρούπολης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Όλα τα σωματεία συνυπάρχουν και  συνεργάζονται για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων τους με κύριο άξονα υγιής αθλητισμός = υγιή παιδιά. Εικόνες προσβολής των αξιών και απαξίωσης των ιδεών και ιδανικών του αθλητισμού οι οποίες διαδραματίζονται δίπλα μας βιώνοντας τα παιδιά καταστάσεις ντροπής. Οι μελλοντικοί τραμπούκοι δε γεννιούνται… ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!! Εικόνες εις βάρος του υγιούς αθλητισμού, των αθλητικών προτύπων, της άμιλλας και του συναγωνισμού των υγιών, στο νου και στο σώμα, παιδιών».

Τόσο ο τίτλος όσο και το περιεχόμενο του ως άνω λιβελογραφήματος, αποτελούν σαφή, ψευδή και συκοφαντικό υπαινιγμό εις βάρος ημών των εκπροσώπων του ΟΕΓΑ, καθώς, εμμέσως πλην σαφώς, μας στοχοποιείτε και υπαινίσσεστε ότι αυτοί στους οποίους αναφέρεστε είμαστε εμείς, παραθέτοντας μάλιστα φωτογραφικό υλικό και οδηγώντας συνειρμικά τον αναγνώστη με ακρίβεια σε αυτό το συμπέρασμα. Αποτέλεσμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων και η παραπλάνηση του φίλαθλου κοινού, μάλιστα, όχι από τον προσωπικό  λογαριασμό της πρώτης από εσάς  σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά, πολύ χειρότερα, μέσα από την επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του δευτέρου από εσάς, ο οποίος συναινεί και σας έχει εξουσιοδοτήσει να τη διαχειρίζεστε. Συνεπώς, οτιδήποτε δημοσιεύεται εκ μέρους της πρώτης από εσάς στην επίσημη σελίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ, τελεί “a priori” υπό την έγκριση και είναι εν γνώσει του δευτέρου από εσάς.

Επιπροσθέτως, η πρώτη από εσάς, δεν αρκείστε μόνον στην ανάρτηση του δικού σας κειμένου, αλλά την επομένη μέρα και πάλι μέσω της επίσημης σελίδας του δευτέρου από εσάς, προβαίνετε και σε αναδημοσίευση – κοινοποίηση δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» με το ίδιο περιεχόμενο, προκειμένου να πετύχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διασπορά του ψεύδους και της συκοφαντίας σας ώστε να πληγεί άμεσα η φήμη του σωματείου μας προκαλώντας ανεπανόρθωτη ηθική και οικονομική βλάβη. Και οι δύο ως άνω αναρτήσεις παραμένουν έως σήμερα σε κοινή θέα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σας.

Αναφέρεστε σε «εικόνες ντροπής από ανθρώπους που δεν έχουν θέση στο χώρο του αθλητισμού, εικόνες που κάνουν τον γύρο της Ελλάδας και αφήνουν άφωνους ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο», φωτογραφίζοντας σαφώς τους ανθρώπους του ΟΕΓΑ. Σας θυμίζουμε ότι ο ΟΕΓΑ έχει εμπράκτως αποδείξει και εδραιώσει τη θέση του στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας αλλά και της χώρας μας γενικότερα, μέσα από το έργο, τις δράσεις του και τις πανελλήνιες διακρίσεις των αθλητών του, γεγονός που σας είναι άριστα γνωστό, καθώς και ο υιός της πρώτης από εσάς  έχει υπάρξει αθλητής του συλλόγου μας. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Δ.Σ. του ΟΕΓΑ, ασφαλώς και είναι άνθρωποι του αθλητισμού, καθώς όλοι τους έχουν υπηρετήσει τα τοπικά αθλητικά πράγματα, είτε από τη θέση μελών διοίκησης συλλόγων, είτε οι ίδιοι ως αθλητές και προπονητές επί σειρά ετών. Οι δε προπονητές του ΟΕΓΑ είναι άριστοι επιστήμονες, καταξιωμένοι στο χώρο τους, γνωστοί στο πανελλήνιο, με τεράστια εμπειρία και διακρίσεις. Από που λοιπόν προκύπτει ο ψευδής και συκοφαντικός ισχυρισμός σας περί των ανωτέρω;

Περαιτέρω, συνεχίζετε ακάθεκτη το παραλήρημά σας, με τα κάτωθι ψευδή, συκοφαντικά, αλλά και υβριστικά σχόλια:  «Δεμένα όργανα με συρματόσχοινα από ανθρώπους που εκπαιδεύουν τους αθλητές στον τραμπουκισμό και στον χουλιγκανισμό… Εικόνες από ανθρώπους που φοβούνται να δείξουν την αξία τους στο γήπεδο και στους αγώνες λειτουργώντας χωρίς ηθικούς φραγμούς με τη βία, την απαξίωση θεσμών και αποφάσεων της ίδιας τους της ομοσπονδίας και του Δήμου». Αφενός μεν, τα όργανα στα οποία αναφέρεστε έχουν δεθεί με συρματόσχοινο για λόγους ασφαλείας εξαιτίας του βαρέως τύπου τους και των κινδύνων που εγκυμονεί για τους αθλητές η ενδεχόμενη μετατόπισή τους. Αφετέρου δε, όπως σας είναι άριστα γνωστό, τα ίδια αποτελούν περιουσιακό στοιχείο του ΟΕΓΑ και περιήλθαν στην κατοχή του συλλόγου μας με πράξεις, είτε υπό μορφή δωρεάς είτε παραχώρησης είτε αγοράς, πράξεις για τις οποίες υπάρχουν και τα σχετικά παραστατικά έγγραφα. Ως εκ τούτου, η χρήση τους από άτομα που δεν ανήκουν στον σύλλογο, χωρίς την εποπτεία του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού του συλλόγου, εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια και ακεραιότητα των ατόμων αυτών, καθώς και ευθύνες για τη διοίκηση του ΟΕΓΑ. Όργανα που ανήκουν στην Ομοσπονδία όπως δίζυγο ανδρών, βοηθητικό όργανο ίππου – μανιτάρι, διζυγάκι καθώς και άλλα βοηθητικά όργανα, ασφαλώς και ΔΕΝ είναι κλειδωμένα. Εξαιρουμένων των παραπάνω, τα υπόλοιπα όργανα είναι παροπλισμένα λόγω φθορών και παλαιότητας και παραμένουν αποθηκευμένα, έως την τυπική απόσυρσή τους με πρωτόκολλο καταστροφής. Όσον αφορά το όργανο εδάφους, αυτό είναι παραχωρημένο από την Ομοσπονδία στον ΟΕΓΑ. Η δε κατασκευή, μεταφορά από τη Θεσσαλονίκη και τοποθέτηση των επιφανειακών μοκετών του, έχει υλοποιηθεί με δαπάνες του ΟΕΓΑ. Επιπροσθέτως, το κάτω μέρος του οργάνου (σανίδια, ελατήρια, σιδερογωνίες κλπ) είναι ανακατασκευασμένο με δαπάνη του ΟΕΓΑ. Για όλες τις ανωτέρω δαπάνες υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά, γεγονός το οποίο εσκεμμένα αποκρύπτετε, αν και είναι σε πλήρη γνώση σας. Επιπλέον, όπως επίσης σας είναι άριστα γνωστό, περί της καταλληλότητας και χρήσης των οργάνων του προπονητηρίου, συνεστήθη Επιτροπή από εκπροσώπους και των δύο συλλόγων (ΟΕΓΑ και ΕΘΝΙΚΟΥ). Δεδομένων των παραπάνω, στην συνεδρίαση της ως άνω Επιτροπής, που έλαβε χώρα με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, του Α΄ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας κ. Αδάμ Σαπρανίδη και των προπονητών κ.κ. Μπαξεβανίδη και Μπουτάκη, αποφασίσθηκε ότι το όργανο του εδάφους θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον ΟΕΓΑ. Άρα λοιπόν σε ποιες αποφάσεις της Ομοσπονδίας και του Δήμου που δεν τηρούνται αναφέρεστε;;

Ο σύλλογός μας, από την ίδρυσή του έως σήμερα, έχει οργανώσει πληθώρα δράσεων για την άνθιση του αθλητικού τουρισμού στην Αλεξανδρούπολη με επίσκεψη συνοδών και φιλάθλων, τη διαφήμιση τοπικών προϊόντων με τη μορφή αναμνηστικών χορηγιών στους συμμετέχοντες, την ανάπτυξη φιλίας και κοινωνικοποίησης μεταξύ των παιδιών, την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας, την εμπέδωση αθλητικού τρόπου ζωής, συμπεριφοράς, νοοτροπίας και φιλοσοφίας. Επιπλέον, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών – γυναικών και εφήβων – νεανίδων που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουλίου 2021 στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, ο ΟΕΓΑ συμμετέχει με 4 γυναίκες, 1 νεάνιδα και 1 έφηβο. Αλλά και ο αθλητής του συλλόγου μας και φοιτητής σήμερα του ΤΕΦΑΑ Γεώργιος Κελεσίδης, ήδη αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας ανελλιπώς από το 2016, γεγονός που καταδεικνύει το υψηλού επιπέδου έργο που παράγεται στον σύλλογό μας, σε όλους τους τομείς. Από ποιο στοιχείο λοιπόν προκύπτει ο υβριστικός, ψευδέστατος και άκρως συκοφαντικός ισχυρισμός σας ότι εκπαιδεύουμε αθλητές στον τραμπουκισμό και στον χουλιγκανισμό, καθώς και ότι φοβόμαστε να δείξουμε την αξία μας στο γήπεδο και στους αγώνες;;;

Επιπλέον, η χρονική συγκυρία του κατάπτυστου λιβελογραφήματός σας, που αναρτήθηκε μόλις λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος, υποκρύπτει σκοπιμότητα εκ μέρους σας και γεννά περαιτέρω ερωτηματικά!

Σχετικά με την χρήση του ιδιόκτητου εξοπλισμού ΟΕΓΑ, του χώρου και των ωρών προπονήσεων που έχουν παραχωρηθεί στον σύλλογο, υπάρχουν τα σχετικά παραστατικά, καθώς και οι αποφάσεις Δήμου και Ομοσπονδίας, τα οποία ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Ως εκ τούτου ΔΕΝ ανήκουν όλα τα όργανα σε όλους τους αθλητές, όπως ψευδώς ισχυρίζεστε. Ούτε ασφαλώς διατεινόμαστε αλαζονικά ότι το δημοτικό κτήριο ανήκει στον ΟΕΓΑ, όπως επίσης ψευδώς ισχυρίζεστε. Όπως είναι γνωστό τοις πάσι, η επικινδυνότητα της διεξαγωγής μιας προπόνησης ενόργανης γυμναστικής, δεν συγκρίνεται με αυτήν κανενός άλλου αθλήματος.  Το μόνο μέλημα και αγωνία της διοίκησης του ΟΕΓΑ, με υψηλό αίσθημα ευθύνης της διοίκησής του, έχει να κάνει με την ασφάλεια των αθλητών, είτε λόγω των απαιτήσεων της προπόνησης, είτε λόγω συνωστισμού (covid-19), σε έναν χώρο όπως το προπονητήριο του Μαΐστρου που δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής.

Αντίθετα,  σας θυμίζω ότι ο σύλλογος στου οποίου το Δ.Σ.  η πρώτη από εσάς είστε μέλος, ο ΕΘΝΙΚΟΣ, κατά πάγια πρακτική κλειδώνει για αποκλειστική του χρήση ή αποθηκεύει εξοπλισμό, που μάλιστα ΔΕΝ του ανήκει, είτε στο προθερμαντήριο του Μαΐστρου, είτε στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ» είτε στο στάδιο «Φ. ΚΟΣΜΑΣ».

Όπως άριστα γνωρίζετε, στον ΟΕΓΑ αθλούνται περισσότεροι από 150 αθλητές, τους οποίους εσείς αποκαλείτε «μελλοντικούς τραμπούκους». Πρωτίστως τα παιδιά αυτά, με το ήθος, τις επιδόσεις τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη διοίκηση του ΟΕΓΑ και στους προπονητές τους, διαψεύδουν το παραληρηματικό και εμπαθές δημοσίευμά σας με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό, πως καταφέρνετε να διατυπώνετε τόσα ψεύδη και συκοφαντίες μέσα σε λίγες μόλις γραμμές!!!

Οι ψευδείς και συκοφαντικοί αυτοί ισχυρισμοί είναι σε κοινή θέα όλες αυτές τις ημέρες. Μάλιστα, συνοδεύονται και από ανάλογα σχόλια φίλων και μελών της επίσημης σελίδας του ΕΘΝΙΚΟΥ. Τα δε ψευδή και  συκοφαντικά σχόλια έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφού διαδόθηκαν αμέσως σε όλους τους αθλητικούς, δημοσιογραφικούς και κοινωνικούς κύκλους, με αναπόφευκτη συνέπεια τη σπίλωση του ονόματος του ΟΕΓΑ που με τόσο κόπο και μόχθο ετών δημιουργήσαμε. Ήδη το κατάπτυστο και συκοφαντικό κείμενό σας αναδημοσιεύθηκε από διάφορα ΜΜΕ και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης………

…………

Και κλείνει ως εξής:

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ,

Και με ρητή επιφύλαξη παντός άλλου νομίμου δικαιώματός μας,

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ: έντονα για τους παραπάνω ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σας και το συνακόλουθο διασυρμό του συλλόγου μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όπως σε αποκλειστική προθεσμία 24 ωρών από της λήψεως της παρούσης: α) ανακαλέσετε ρητά και ανεπιφύλακτα την επίμαχη ανάρτηση, καθώς και τα συνημμένα σε αυτήν προσβλητικά σχόλια και δημοσιεύσετε στην επίσημη σελίδα του «Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», επί όσες ημέρες παρέμεινε αναρτημένο το εν λόγω δημοσίευμά σας, το κάτωθι κείμενο: «Ζητούμε συγνώμη από τον «Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης – Ο.Ε.Γ.Α.», για το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του «Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», το οποίο δεν εννοούσαμε και αναγνωρίζουμε ότι τα εις βάρος του σχόλια που περιέχονται σε αυτό είναι άκρως ανυπόστατα, συκοφαντικά και δυσφημιστικά και δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα»,  β) να απόσχετε από τούδε και στο εξής από οποιουδήποτε τέτοιου ή άλλου είδους αδίκημα και προσβολής του κύρους του ΟΕΓΑ. ΑΛΛΩΣ: σε περίπτωση άπρακτης της ανωτέρω προθεσμίας ΣΑΣ  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ: ότι  θα λάβουμε  περαιτέρω όλα τα ενδεικνυόμενα από το νόμο μέτρα εναντίον σας για την προάσπιση και διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων μας, προβαίνοντας σε δικαστική επιδίωξη ικανοποίησης της απαιτήσεώς μας, για την αποκατάσταση του κύρους και της υπόληψης του ΟΕΓΑ, καθώς και οποιασδήποτε άλλης ζημίας θετικής ή αποθετικής έχει υποστεί ο σύλλογος από την παράνομη και αντισυμβατική συμπεριφορά σας και σας ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ: ότι σε περίπτωση μη αποκατάστασης του ονόματος του ΟΕΓΑ θα προβούμε τόσο  στην υποβολή εγκλήσεως  εις βάρος της πρώτης από εσάς ως διαχειρίστριας της επίσημης ιστοσελίδας του σωματείου με την επωνυμία «Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ», αλλά και εις βάρος  και του νόμιμου εκπροσώπου του σωματείου του δεύτερου από εσάς  για την τέλεση των ως άνω αξιοποίνων πράξεων, όσο και  της αστικής αποκατάστασης του συλλόγου λόγω της ηθικής βλάβης που μας έχετε προξενήσει από την ψευδή, ανυπόστατη και συκοφαντική ανάρτησή  σας.

Share it