Search

Επέστρεψε στον Άθλο Ορεστιάδας ο Σταύρος Αρχοντούδης

Τη φανέλα του Άθλου Ορεστιάδας στην Pre League θα φοράει τη νέα σεζόν ο Σταύρος Αρχοντούδης.

Ο πολύπειρος λίμπερο έκανε δεκτή την πρόταση του Άθλου και μετά από την επιστροφή του στον Εθνικό (δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς λόγω της διακοπής), γυρνάει σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια καθώς εκεί αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-20.

Η ανακοίνωση του Άθλου:

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Σταύρο Αρχοντούδη για την σεζόν 2021-2022.

O Άθλος ενισχύεται σημαντικά στη θέση του λίμπερο εντάσσοντας στο ρόστερ του έναν έμπειρο αθλητή με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Ο Σταύρος Αρχοντούδης έπειτα από απουσία ενός έτους επιστρέφει στον Άθλο και την Ορεστιάδα, με την παρουσία του στην ομάδα να αποτελεί εγγύηση για μια πετυχημένη πορεία στην ανταγωνιστική φέτος Preleague.

Ο γεννημένος στις 12/01/1978 στο Διδυμότειχο Σταύρος ξεκίνησε το βόλεϊ από μικρή ηλικία και πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Θρακικός το 1999. Την διετία 2000-2002 μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ το 2002 επέστρεψε στον Έβρο όπου για τα επόμενα 8 χρόνια φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμμετέχοντας στην Volleyleague.

Την σεζόν 2011-2012 και 2014-15 αγωνίστηκε στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης, ενώ το 2016-2017 φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» του ΟΦΗ έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2017 επέστρεψε εκ νέου στην Θράκη αγωνιζόμενος στην ΑΕ Κομοτηνής με την οποία έγραψε ιστορία καθώς πανηγύρισε την άνοδο στη Volleyleague κερδίζοντας μάλιστα και τον τίτλο του MVP της χρονιάς.

Την σεζόν 2019-200 ο Εβρίτης λίμπερο φορά την φανέλα του Άθλου Ορεστιάδας συμμετέχοντας με επιτυχία στην Α2, ενώ την περσινή χρονιά συμφώνησε με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊου έβαλε πρόωρο τέλος σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

«Μάχη για το καλύτερο σε κάθε φάση, σε κάθε παιχνίδι»

Σε δήλωσή του στο www.athlos.club ο Σταύρος Αρχοντούδης τόνισε: «Καταρχήν να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άθλου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είμαστε χαρούμενοι που θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα μετά από την περσινή σεζόν που δεν πραγματοποιήθηκε. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με όλες τις ομάδες πολύ ενδυναμωμένες. Κάποιες από αυτές δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ομάδες της Volleyleague.

Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα στον Άθλο με παιδιά από όλο τον Έβρο που ξέρουν τι σημαίνει Ορεστιάδα και βόλεϊ. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε φάση, για το καλύτερο. Άλλωστε ο κόσμος στην Ορεστιάδα ξέρει βόλεϊ και αναγνωρίζει την προσπάθεια. Αξίζει στην Ορεστιάδα να είναι στην μεγάλη κατηγορία και έχει ανθρώπους να το στηρίξουν όλο αυτό.

Να ευχηθώ να ξεκινήσει με το καλό το πρωτάθλημα, να έχουμε όλοι πρώτα από όλα υγεία να δούμε και πάλι κόσμο στα γήπεδα και με σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Καλωσορίζουμε τον Σταύρο Αρχοντούδη στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας και του ευχόμαστε μία νέα επιτυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις.

Share it